Connect with us

Αθλητισμός

Το Akropolis Jet Raid 2019 γέμισε τον Ισθμό της Κορίνθου με jet ski

Published

on

Ένα μοναδικό αλλά και υπέροχο θέμα αντίκρισαν οι επισκέπτες και οι ταξιδιώτες που διάβαιναν τον Ισθμό της Κορίνθου, το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019.
Κι αυτό γιατί την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ο διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου με τα τζετ σκι με τη συμμετοχή 35 αθλητών από 16 χώρες.

Δεκάδες JET SKI διέσχιζαν τα νερά της διώρυγας με δυνατή μουσική και εορταστική διάθεση ανεβάζοντας στα ύψη την αδρεναλίνη όλων των θεατών. Πρόκειται για τον διεθνή αγώνα – εκδήλωση ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ JET RAID που διεξάγεται και φέτος από τις 2 ως τις 8 Ιουνίου προσελκύοντας αθλητές και λάτρεις των PWC από όλη την Ευρώπη.

Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι 7 ημέρες όπου και πραγματοποιούνται αγώνες ανοιχτής θαλάσσης και μη, με έδρα την Αίγινα, και συγκεκριμένα την Αγία Μαρίνα. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Ομιλο Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association), σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid και η πρωτοτυπία του είναι ότι οι αθλητές διαγωνίζονται στην ανοιχτή θάλασσα, αντί κοντά στην ακτή όπως γίνεται συνήθως στο εξωτερικό.
Ο αγώνας θα κορυφωθεί το Σάββατο αφού πρώτα οι οδηγοί των τζετ σκι θα έχουν περάσει από αρκετά μέρη της περιοχής όπως η Κόρινθος, το Λουτράκι, η Αίγινα, η Ναύπακτος, το Σαράντη Βοιωτίας και το Ηραίο Περαχώρας.


Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz