Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Το 5χ5, η πικρία του Θέμη και η αντιπαράθεση στα social media

Published

on

Την «πατρότητα» του γηπέδου 5χ5 φαίνεται πως διεκδικεί ο αποπεμφθείς από τον δήμαρχο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ ,ένεκα των ανοιχτών σχέσεων του με αντίπαλη δημοτική παράταξη και της κωλυσιεργείας που αναφέρθηκε πως καταγράφηκε στο νομικό πρόσωπο, Θέμης Κουτσογκίλας.

Ο πρώην πρόεδρος σχολιάζει με εμφανή την πικρία στο διαδίκτυο, αν και παρέστη στα εγκαίνια του έργου επιλέγοντας να σταθεί μακριά από την ουσιαστική τελετή. Ο κ.Κουτσογκίλας σχολιάζει κάτω από την ανάρτηση του δήμου Κορινθίων πως το έργο το βρήκαν οι υπόλοιποι έτοιμο αν και τον χαρακτηρίζουν αδρανή.

Το μέλος του ΚΕΠΑΠ Γωγώ Βελιζιώτη απαντά καλώντας τον κ.Κουτσογκίλα να έχει επίγνωση των όσων λέει.

Κατόπιν αυτού, την υπεράσπιση αναλαμβάνει η σύζυγος του κ.Κουτσογκίλα η οποία σε κάποια σημεία υποβαθμίζει το λόγο χρησιμοποιώντας εκφράσεις που καλό θα ήταν να αποφεύγονται δημοσίως.

Στο αρχικό σχόλιο βέβαια του κ.Κουτσογκίλα κάτω από την ανάρτηση του Μιχάλη Παρασκευά υπάρχει σχόλιο του κ.Σταύρου Γέωργαρη ο οποίος ζητά από τον πρώην Πρόεδρο να του πει, γιατί το έργο του ταρτάν στο Χιλιομόδι δεν προχώρησε αφού όλα ήταν καλώς καμωμένα. Ο πρώην πρόεδρος απέφυγε να απαντήσει υποδεικνύοντας τους αρμοδίους.

 

Η πικρία σε κάθε περίπτωση του κ.Κουτσογκίλα είναι εμφανής. Άραγε ανέμενε, ενώ πολιτικά έχει σταθεί απέναντι από την δημοτική αρχή και όντας υποψήφιος με αντίπαλη παράταξη, να υπάρχουν διθυραμβικές αναφορές στο όνομά του;

Ενδεχομένως να ενόχλησε η προσωπική αναφορά πολλών στο πρόσωπο του Γιώργου Μαγκλάρα, αντιπροέδρου του ΚΕΠΑΠ ο οποίος ουσιαστικά τρέχει όλα τα θέματα και σύμφωνα με το παρασκήνιο τον τελευταίο χρόνο αδυνατούσε να υλοποιήσει το οτιδήποτε αφού ο Πρόεδρος δεν υπέγραφε!

 

Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως θα είχε ένας απολογισμός από τον κ.Θέμη Κουτσογκίλα για τα όσα έπραξε ως πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ στην διάρκεια της τριετούς θητείας του.

Τον έχει εξαγγείλει, δεν τον έχει ακόμα πραγματοποιήσει.

Θα το κάνει;

Ίδωμεν!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz