Connect with us

Επικαιρότητα

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν΄ακουστεί 2020”

Published

on

Η σχολική χορωδία του 10ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου συμμετέχει με μια πρωτότυπη σύνθεση στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2020” με θέμα: “Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, αγκαλιάζουμε τη Γη”.

Πρόκειται για την ευρέως γνωστή χορωδία, που με την καθοδήγηση του δασκάλου Νικόλαου Δημητρίου και τον εκπαιδευτή πληροφορικής Νίκο Φραγκάκη έχει διακριθεί και βραβευτεί πολλές φορές.

Η άκρως δημιουργική χορωδία του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου έχει διακριθεί για τον στίχο και την μουσική της και αυτή τη φορά ξαναχτυπά με μια πρωτότυπη σύνθεση στο Μαθητικό Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού “Κάν’ το ν΄ ακουστεί 2020” με θέμα: “Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου, αγκαλιάζουμε τη Γη”.

Το τραγούδι των παιδιών έχει τίτλο «Χέρια Ενωμένα» και περνά το εξής μήνυμα «Εκπέμπουμε σήμα κινδύνου! Ενώστε τις φωνές σας! Ενώστε τα χέρια! Αγκαλιάστε τη Γη». Στη χορωδία συμμετέχουν μαθητές της Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξης. Το τραγούδι συνοδεύει και η εξαιρετική εικαστική δημιουργία της εκπαιδευτικού Εικαστικών του Σχολείου, Δέσποινας Τσιρίγου.

Τι μπορούμε να κάνουμε όλοι εμείς? Απλά να μπούμε στη παρακάτω διεύθυνση http://europeanschoolradio.eu/contest/listeners/Song-likes-new.php και να πάμε στο τραγούδι με τον αριθμό 5051. Αφού το βρούμε, πατάμε πάνω στην καρδούλα και δηλώνουμε ότι ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε μία ψήφο στα παιδιά.

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί λοιπόν το υπέροχο τραγούδι των παιδιών και ας τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Πηγη moriasnews.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz