Connect with us

EDITOR

Το ρεύμα “καίει” και τους εμπόρους – Συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση

Published

on

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, εκφράζοντας την έντονη αγωνία του εμπορικού κόσμου της πόλης μας για τις αρνητικές εξελίξεις στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα, δηλώνει την δυναμική παρουσία του στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 6 Απριλίου 2022, συμμετέχοντας στη διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Κόρινθο (από κοινού με το Εργατικό Κέντρο και την ΟΕΒΕ) καθώς και με δίωρη στάση εργασίας και κλείσιμο μαγαζιών από τις 12:00 έως και τις 14:00.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλα τα μέλη του να διαμαρτυρηθούν για τις επιπτώσεις που εξακολουθούν να πλήττουν τον εμπορικό κλάδο, αντιδρώντας αποφασιστικά στα μέτρα της κυβέρνησης τα οποία για άλλη μια φορά δεν καθίστανται ικανά να στηρίξουν μεσοπρόθεσμα τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων μας.

 

Συνάδελφοι,

Βιώνουμε σε καθημερινή βάση το κύμα ακρίβειας σε βασικά είδη διατροφής και στην ενέργεια, το οποίο πλήττει ολόκληρο τον κοινωνικό και τον επιχειρηματικό ιστό της χώρας. Ο επιχειρηματικός κόσμος για άλλη μια φορά «πληρώνει το μάρμαρο», καθώς η ραγδαία αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών μεταφράζεται σε εκθετικά κλιμακούμενη πτώση του τζίρου των εμπορικών επιχειρήσεων, η οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί τις επιχειρήσεις μας στο λουκέτο και τους εργαζομένους μας στην ανεργία.

Σας καλούμε όλους και όλες να στηρίξετε τη σύσσωμη κινητοποίηση της πόλης μας, συμμετέχοντας στη διαμαρτυρία την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 11:00 έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Κόρινθο, καθώς και στη δίωρη στάση εργασίας και το κλείσιμο των μαγαζιών από τις 12:00 έως και τις 14:00.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz