Connect with us

EDITOR

Το πρώτο Post Γκιολή μετά την αντικατάσταση του – Η σιωπή της Κροκιδά και η φημολογούμενη δυσαρέσκεια

Published

on

Ο Τάσος Γκιολής αντικαταστάθηκε χθες από τον Περιφερειάρχη και πλέον δεν κατέχει το χαρτοφυλάκιο του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας. Ο Παναγιώτης Νίκας του ανέθεσε καθήκοντα θεματικού αντιπεριφερειάρχη με αντικείμενο την πρόνοια και την κοινωνική αλληλεγγύη. Σήμερα ο Τάσος Γκιολής , μετά από αυτές τις ανακοινώσεις, κάνει την πρώτη του εμφάνισή στα social media από το…επιμελητήριο Κορινθίας! Φωτογραφίζεται με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Λουζιώτη και ποστάρει πως συζήτησαν για θέματα επιχειρήσεων!

Ο θεματικός της Πρόνοιας και της αλληλεγγύης λοιπόν, συναντάται για θέματα επιχειρήσεων. Όχι για θέματα του νέου του  χαρτοφυλακίου. Δεν τοποθετείται για τις αλλαγές, δεν ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Δεν κάνει απολογισμό. Σιωπά. Φωτογραφίζεται στο επιμελητήριο όπου συζήτησε με τον Παναγιώτη Λουζιώτη για τις επιχειρήσεις. 

Το λες και δυσαρέσκεια;  Η συνέχεια θα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον αφού αφενός ο  Τάσος Γκιολής είναι ενεργότατος στο διαδίκτυο (έχει στοχοποιηθεί άλλωστε και γι αυτό) και άρα θα δούμε τις επόμενες κινήσεις τοποθετήσεις του και αφετέρου… οι πληροφορίες θέλουν την νέα χωρική αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Κόρκα να μην κόμιζε την θέση αυτή. 

Σημειώνουμε πως ούτε και η κυρία Κόρκα έχει δημοσίως τοποθετηθεί για τη νέα της θέση. Είθισται να δημοσιεύονται ευχραιστήρια περι της εμπιστοσύνης και της τιμής που τους έγινε… Από την Κροκιδά γενικά λοιπόν…ησυχία!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz