Connect with us

EDITOR

Το πρόβλημα του νερού δεν γέμισε το κλειστό γυμναστήριο Λεχαίου

Published

on

Θα περίμενε κανείς σήμερα το κλειστό γυμναστήριο Λεχαίου να είναι ασφυκτικά γεμάτο από παραγωγούς. Το πρόβλημα του νερού και ο φόβος για το αύριο των καλλιεργειών θα έπρεπε να έχουν κινητοποιήσει μεγαλύτερο μέρος παραγωγικού κόσμου. Το κάλεσμα των τοπικών προέδρων ήταν κοινό εδώ και μέρες. Τι συνέβη και οι παραγωγοί δεν πήγαν στην σημερινή λαική συνέλευση;

Μήπως θεωρούσαν πως δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις από αυτήν; Διότι, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παραδεκτό απο όλους!

Το αξιοσημείωτο είναι πως από όσους προσήλθαν μεγάλος αριθμός αποχώρησε στην διάρκεια των τοποθετήσεων ενώ λίγοι ήταν εκείνοι που τελικά έλαβαν το λόγο είτε για να απευθύνουν ερωτήματα στο πάνελ, δήμαρχο, υπουργό, βουλευτές, περιφέρεια, είτε για να καταγράψουν την πραγματικότητα που βιώνουν.

Οι εναπομείναντες κλήθηκαν, χωρίς την παρουσία των εκλεγμένων, να λάβουν αποφάσεις για την συνέχεια. Οι αποφάσεις αυτές αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ώρες. Σίγουρα πάντως η μικρή συμμετοχή παραγωγών θα πρέπει να προβληματίσει τους προέδρους που άλλωστε παραδέχτηκαν στην διάρκεια της συνέλευσης πως η παρουσία δεν ήταν η αναμενόμενη.

Απο το κοινό θα πρέπει να αφαιρέσουμε αιρετούς, πολιτευτές κομματικούς εκπροσώπους που, η αλήθεια είναι προσήλθαν μαζικά, στην σημερινή συνέλευση

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz