Connect with us

Ελλάδα

Το καινούργιο σκίτσο του Αρκά και οι αντιδράσεις που προκάλεσε

Published

on

Μιλάει για τη δουλειά από το σπίτι

Καλημέρα στους διαδικτυακούς του φίλους με ένα σκίτσο για την τηλεργασία που προκάλεσε αντιδράσεις είπε ο Αρκάς μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook.

«Δουλεύοντας από το σπίτι. Μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι αυτό που θα κάναμε στο γραφείο» αναφέρει το σκίτσο και απεικονίζει έναν άντρα που κοιμάται στον καναπέ! Μέσα σε λίγες ώρες το σκίτσο είχε συγκεντρώσει χιλιάδες αντιδράσεις και κοινοποιήσεις, αλλά και δεκάδες σχόλια.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες που ενοχλήθηκαν από το σκίτσο του Αρκά για την τηλεργασία, με έναν από αυτούς να σχολιάζει: «Αισχρός».

«Μάλλον σε …δημοσίους υπαλλήλους, βολεμένους, απευθύνεται! Να το διευκρινίζει γιατί στον ιδιωτικό τομέα ισχύουν άλλα!», γράφει ένας άλλος σχολιαστής. «Μη μας βάζετε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Είναι άδικο!», είναι ένα άλλο σχόλιο.

Ένα άλλο σχόλιο αναφέρει: «Η εργασια απο το απιτι οσο και αν φαινεται ευκολοτερη, δεν ειναι η ιδια για ολουs. Ειδικα στον ιδιωτικο τομεα οι ωρεs εργασιαs πολλεs φορεs ξεπερνουν το επισημο 8ωρο. Το ιδιο ισχυε και οταν δουλευε καποιοs κανονικα στο γραφειο. Παρα ταυτα ολοι μαs λατρευουμε τον Αρκα».

«Καλή εβδομάδα. Μάλλον λίγο εκτός πραγματικότητας το συγκεκριμένο κύριε Αρκά», αναφέρει ένας ακόμη σχολιαστής, ενώ ένας άλλος γράφει: «Ναι βέβαια. Όλοι εμείς που δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα αυτό κάνουμε. Κοιμόμαστε. Εγώ μάλιστα έχω πάρει και τι δικό μου μαξιλάρι γιατί αυτό της δουλειάς δεν με βολευει».

Σε ένα ακόμη σχόλιο σημειώνεται: «Αρκά γίνεσαι αισχρός κάποιες φορές.Αυτή για μένα ήταν χειρότερη.Η εργασία είναι υγεία, την οποία δυστυχώς την έχουν στερήσει εντέχνως από τη μάζα ή objects όπως αποκαλούν τον κοσμάκη.Το μόνο που σε δικαιολογεί είναι αν κρίνεις από τον εαυτό σου και το παρεάκι σου.Όσο μεγαλώνεις πάντως δείχνεις τις προτιμήσεις και τα τραύματά σου. Περαστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz