Connect with us

EDITOR

Το “ευχαριστώ” του Τσιώτου στον Ταγαρά ήρθε από μακριά!

Published

on

Η εξέλιξη που αφορά την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου της Ζήρειας μετά την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος έρχεται να ολοκληρώσει έναν καμβά παρεμβάσεων που εκπορεύονται από το ίδιο πρόσωπο και έχουν ως αποδέκτη μια ολόκληρη περιοχή, το δήμο Ξυλοκάστρου – ευρωστίνης. Ο λόγος για τον σημερινό Υπουργό Νίκο Ταγαρά ο οποίος λειτούργησε καθοριστικά στην έκδοση της συγκεκριμένης απόφασης και οδήγησε τον Δήμαρχο Βλάση Τσιώτο σε ένα “ευχαριστώ” που έρχεται απο  χρόνια πρίν! “

“Είναι γνωστή η συμμετοχή και το ενδιαφέρον του Υφυπουργού κ. Νίκου Ταγαρά, από την θητεία του ως Νομάρχη Κορινθίας, στη δημιουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας. Η ολοκλήρωση των κτιριακών υποδομών, η ασφαλτόστρωση του δρόμου πρόσβασης, η συντήρηση του δρόμου Τρίκαλα – Ζήρεια και η τοποθέτηση του μεγάλου αναβατήρα ήταν έργα που υλοποίησε και καθόρισαν την εξέλιξη του χιονοδρομικού.
Κατόπιν ως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, ενέταξε τη Ζήρεια στον εθνικό κατάλογο με τα υφιστάμενα χιονοδρομικά κέντρα και τώρα με την έκδοση της ΑΕΠΟ μάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε την αναβάθμιση και την επέκταση των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού»” αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος χαρακτηρίζοντας την έκδοση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων “κομβικό σημείο για τον τουρισμό στην ορεινή Κορινθία και στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης”  καθώς θέτει τις βάσεις για τη λειτουργία και την ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου Ζήρειας.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz