Connect with us

EDITOR

Το δις εξαμαρτείν του Μπάμπη Ντιγκιρλάκη, τα «ξεχασμένα τετραγωνικά  και τα κροκοδείλια δάκρυα των πρώην για την Αρχαία

Published

on

«Επιστρατεύτηκε» ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης για 2η φορά σε λίγες ημέρες! Τοποθετείται για την Μελέτη του ΞΕΝΙΑ, αναλύει δεδομένα και καταλήγει συμβουλεύοντας το δήμαρχο να μην θεωρεί τους συμβούλους που καταψήφισαν εχθρούς της ανάπτυξης. Σημειώνει δε πως “κατανοεί την αγωνία να κάνει κάτι” διαπιστώνοντας πως η ωρίμανση έργων είναι δύσκολο σπορ!

Ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος που ανέλαβε να υλοποιήσει επι δημαρχίας Πνευματικού το Επιχειρηματικό Πάρκο. Επιχειρηματικό πάρκο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!

Είναι ο Αντιδήμαρχος έργων του Αλέξανδρου Πνευματικού που επί θητείας του ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ να βάλει ούτε πέτρα στο ΞΕΝΙΑ της Αρχαίας Κορίνθου! Ο Αντιδήμαρχος που ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ να εκπονήσει κυκλοφοριακή μελέτη ώστε η Αρχαία Κόρινθος να μην βρίσκεται στο «κόκκινο» των τουριστικών οδηγών της Ευρώπης.

Πράγματι, δύσκολο σπορ η ωρίμανση των μελετών διαπιστώνουμε  και εμείς οι πολίτες που δεν βλέπουμε  έργα αλλά «κοκορομαχίες» για την μελλοντική καρέκλα!

Δεν έφταναν τα 13 χρόνια στον Αντιδήμαρχο Ντιγκιρλάκη για να ωριμάσει κάποιο έργο για την Αρχαία Κόρινθο; Δεν αρκούσαν 3 θητείες για να δρομολογήσει έστω κάποιες παρεμβάσεις;

Αλλά πάλι… μπορεί τώρα ο ίδιος να κατανόησε το «κενό» και της δικής του παράταξης και να προβάλει εαυτόν ως «υποψήφιο Δήμαρχο» για την καρέκλα του 2024. Άλλωστε…το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

Σε κάθε περίπτωση, οι σύμβουλοι «ξαναβαπτίζονται»!

Ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης που βγαίνει στο προσκήνιο διεκδικώντας ακόμα και τη θέση του επικεφαλής ίσως…

Ο Παναγιώτης Μεταξάς που ανακαλύπτοντας τώρα τα προβλήματα του τόπου μιλά για «αγνή αυτοδιοικητική κίνηση» αν και υποψήφιος με τον Αλέξανδρο Πνευματικό δις  και φυσικά αντιπρόεδρος σε Νομικό Πρόσωπο του Δήμου

Ο Νίκος Σταυρέλης που σβήνει σαν σε μαυροπίνακα όσα ΔΕΝ έκανε ως μέλος της δημοτικής αρχής του Αλέξανδρου Πνευματικού

Οι τοπικοί σύμβουλοι του Αλέξανδρου Πνευματικού που, πολλά λέγουν, αλλά ΔΕΝ ΑΠΑΡΙΘΜΟΥΝ τα έργα που πέτυχαν στα 13 χρόνια ως πλειοψηφία για τον τόπο τους.

Ακόμα και ο Πρώην Δήμαρχος που ΤΙΠΟΤΑ δεν κατόρθωσε να κάνει για την Αρχαία στις 3 θητείες που τόσο διαφημίζει (τα χνάρια του Αποστόλου Παύλου θεωρείται έργο;)

Η ιστορία και η διαδρομή του καθενός ΔΕΝ  παραγράφονταιΟι τόποι χρειάζονται ιδέες, και ανθρώπους που νοιάζονται, χρειάζονται όμως και αλήθειες.

 

ΥΓ1: Ένας ένας κύριοι! Δεν σας χωρά όλους η κολυμβήθρα του Σιλωάμ!

ΥΓ2: Δες καλύτερα Μπάμπη, έχεις ξεχάσει στα τετραγωνικά τον όροφο!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz