Connect with us

Ελλάδα

Το Γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη: 3 νέα ονόματα

Published

on

Τρία νέα ονόματα ανακοίνωσε το Γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων Πελοπίδα Καλλίρη: ο Γρηγόρης Στυλιαννάκης, ο Γιάννης Τσάκωνας και η Κατερινα Ρέππα.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ

Η συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας στοχεύει στην ανάληψη του μεριδίου ευθύνης που μου αναλογεί ως πολίτη, στην αναγκαία και  έμπρακτη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και του (πολιτικού) τρόπου σκέψης που κυριαρχούσε τόσα χρόνια στο Δήμο Κορινθίων.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κόρινθο, ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικώ στο Λέχαιο, κι έτσι γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας.

Με τις οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες που έχω αποκτήσει εργαζόμενος επί είκοσι και πλέον χρόνια στον Τραπεζικό κλάδο της Κορίνθου, μα πάνω απ’ όλα με τις αρχές και αξίες που μου εμφύσησαν οι γονείς μου, Γεώργιος Στυλιανάκης και Δέσποινα Λαζοπούλου-Κλάδη, είμαι έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου, με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο που μας αξίζει.

Σε αυτή την προσπάθεια, ευχαριστώ από την καρδιά μου τη σύζυγό μου, Πόπη Καραβά και τις δύο κόρες μου, για την αναντικατάστατη στήριξη.

Γρηγόριος Στυλιανάκης
Τραπεζικός
Μέλος Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας-
(Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ.)

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΩΝΑ

Η γενιά μας, έχει λόγους να αποστρέφεται τα πολιτικά πράγματα. Να αδιαφορεί και να τα απαξιώνει. Έχει όμως και έναν ισχυρότερο λόγο για να συμμετάσχει. Τη συνδιαμόρφωση.

Από την ενηλικίωσή μου, παράλληλα με την εργασία μου, παράλληλα με τη διαρκή προσπάθεια για επιστημονική επιμόρφωση, συμμετέχω ενεργά – τόσο μέσω των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας ως αιρετός, όσο και μέσω δημοτικών σχημάτων και τοπικών συλλογικοτήτων, με μόνο μου μέλημα τη συνδιαμόρφωση ενός μέλλοντος που δεν πρέπει να ανήκει στους λίγους, και δεν πρέπει να σχεδιάζεται για εμάς χωρίς εμάς.

Στην Αυτοδιοίκηση, η Πολιτική θα έπρεπε να είναι πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχευση και προσανατολισμό, μα πάνω απ’ όλα, με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Αυτό λείπει από την Πολιτική, αυτό λείπει από την Αυτοδιοίκηση, αυτό λείπει και από τον τόπο μας. Και αυτή είναι η μόνη δέσμευσή μου απέναντι στους συμπολίτες μου, και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, για την αλήθεια των κοινών προθέσεών μας, το κοινό μας όραμα και την αποφασιστικότητα και ικανότητα υλοποίησής του.

Γιάννης Τσάκωνας
Διοικητικός Υπάλληλος (Π.Ε.)
Απόφοιτος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο)
Μεταπτυχιακός Φοιτητής Οργάνωσης & Διοίκησης Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων (Παν. Πελοποννήσου)
Πρ. Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κορίνθου

Δήλωση Κατερίνας Ρέππα

Φίλες και φίλοι, όλους μας διακατέχει η αγωνία για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Αυτό ακριβώς αποτέλεσε  και  για μένα το μοναδικό κριτήριο το οποίο με έκανε να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά και σοβαρά με τα κοινά του τόπου μας.

Ο Δήμος Κορινθίων όμως, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά ομαδική προσπάθεια και συλλογική δουλειά.

Χρειάζεται να ανακαλύψεις και να ταιριάξεις μαζί με τους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και στόχους.

Ανθρώπους που βάζουν το κοινό συμφέρον πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Με γνώμονα όσα προανέφερα και αφού μελέτησα διεξοδικά την κατάσταση που επικρατεί προεκλογικά στον Δήμο Κορινθίων, διαπίστωσα ότι η μοναδική ομάδα που μου προσφέρει όλα αυτά τα εχέγγυα, είναι ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού του Πελοπίδα Καλλίρη. 

Με τα εφόδια που έχω αποκτήσει από τις σπουδές μου στο Μάρκετινγκ, από την επαγγελματική μου πορεία ως στέλεχος στον τραπεζικό τομέα και ως Υποδιευθύντρια πολυεθνικής εταιρείας στην Αμερική, αλλά και ως επιχειρηματίας που ασχολείται με το εμπόριο και την καθιέρωση των Κορινθιακών προϊόντων στο εξωτερικό, είμαι έτοιμη να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου στον τόπο μου.

Στην προσεχείς Δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας για αναπτυξιακές πολιτικές.

Κατερίνα Ρέππα
Ελεύθερος επαγγελματίας

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz