Connect with us

EDITOR

Το γάλα των εργαζομένων, η απόδοση και η “ευαισθησία στ απότρυγα”

Published

on

Το γάλα των εργαζομένων διατίθενται από χθες σύμφωνα με ανάρτηση του Προέδρου των εργαζομένων Δημήτρη Λαμπαδάρη. Το θέμα, όλοι γνωρίζουν, απασχόλησε για χρόνια το δήμο Κορινθίων, μάλιστα οι εργαζόμενοι είχαν οδηγήσει την προηγούμενη δημοτική αρχή ενώπιον της δικαιοσύνης για τις ενέργειες που δεν έκανε ώστε να τους αποδοθεί.

Γνωρίζοντας αυτό το δεδομένο απορεί κανείς με την ανάρτηση του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ Δημιουργίας Νίκου Σταυρέλη στην οποίαν εγκαλεί το Δήμαρχο – Μάνατζερ για τις “καθυστερήσεις”.

Μιλά για “αδιανόητο να έχεις απαιτήσεις από τους εργαζόμενους σε δύσκολες συνθήκες με καύσωνα 45 βαθμούς να αποδώσουν στην εργασία τους και εσύ ως εργοδότης να μην τους παρέχεις τα νόμιμα από τις συλλογικές συμβάσεις.”

Ξεχνά προφανώς πως το ζήτημα δημιουργήθηκε επί δικής του δημαρχιακής θητείας πα ρ ότι ο ίδιος την περίοδο αυτήν  ο επικεφαλής της Πνοής θέλει να “διαγράψει” από τη μνήμη των πολιτών. Ξεχνά πως οι εργαζόμενοι προσέφυγαν στα δικαστήρια διεκδικώντας απο την δημοτική αρχή Πνευματικού και Σταυρέλη όσα οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας προέβλεπαν. Ξεχνά πως το θέμα πολλάκις είχε έρθει στο δημοτικό συμβούλιο του οποίου και πρόεδρος έχει διατελέσει  και μέλος του ήταν.

Τότε δεν είχαν δίκιο οι εργαζόμενοι; Έπρεπε να προσφύγουν και να ταλαιπωρηθούν για χρόνια στα δικαστήρια; 

Σαφώς και ο δήμος οφείλει τάχιστα να προχωρήσει στην απόδοση δεδομένης και της δικαστικής απόφασης που δικαιώνει τους εργαζόμενους. Εκείνοι που δημιούργησαν ωστόσο το θέμα θα έπρεπε να σιωπούν τώρα και όχι  να εμφανίζουν ευαισθησίες που θα έπρεπε από την αρχή να έχουν επιδείξει. Ο Αλέξανδρος Πνευματικός αυτό κάνει. Στην περίπτωση της ΠΝΟΗΣ όμως φαίνεται πως “Σφίξαν τα γάλατα” όπως  λέει και ο σοφός λαός μας.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz