Connect with us

Επικαιρότητα

Το ατύχημα το οποίο προκάλεσε ο πρίγκιπας Φίλιππος

Published

on

Ακόμη δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το ατύχημα το οποίο προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Φίλιππος υποστηρίζει μία από τις γυναίκες που τραυματίστηκε εξαιτίας του.

Η 45χρονη Έμμα Φεργουέδερ, η οποία επέβαινε μαζί με το δέκα μόλις μηνών παιδί της και μια άλλη, στο αυτοκίνητο το οποίο συγκρούστηκε με το πολυτελές όχημα του δούκα του Εδιμβούργου, στην περιοχή Σάντρινγχαμ. Και οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν, αλλά ευτυχώς το μωρό δεν έπαθε τίποτα, όπως και ο δούκας του Εδιμβούργου.

Η γυναίκα, που είναι μητέρα δύο παιδιών, έσπασε τον καρπό της κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Όπως είπε πως είναι τυχερή που είναι ζωντανή και δηλώνει δυσαρεστημένη με τη στάση του παλατιού και με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα.

Εκπρόσωπος του παλατιού ανακοίνωσε την Παρασκευή, ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε ανταλλάξει ευχές για καλή ανάρρωση με τις τραυματισμένες γυναίκες.

Χθες ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, εθεάθη ξανά πίσω από το τιμόνι ενός καινούριου αυτοκινήτου, και εκτός από αυτό, δεν φορούσε ούτε ζώνη! Μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, η αστυνομία επικοινώνησε μαζί του και του έκανε συστάσεις.

Το ατύχημα του πρίγκιπα Φίλιππου έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση στη Βρετανία σχετικά με το πόσο είναι σωστό να οδηγούν τόσο μεγάλα σε ηλικία άτομα.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz