Connect with us

EDITOR

Τι ψάχνει ο Αλέκος στα σκουπίδια;

Published

on

Και ενώ την Παρασκευή λέγαμε για την “ησυχία” του πρώην Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού, κατεγράφη ανάρτηση του με αντικείμενο τα ογκώδη απορρίμματα. Ο Πρώην Δήμαρχος παραθέτει φωτογραφικό υλικό από σημείο της ευρύτερης γειτονιάς του καταγγέλλοντας την μη αποκομιδή από τον αντιδήμαρχο καθαριότητας αλλά και τον Δήμαρχο λέγοντας πως ουσιαστικά δεν τον εγκαλεί στην τάξη επειδή χρειάζεται την ψήφο του στο επικείμενο δημοτικό συμβούλιο.

Τα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση είναι θετικά και αρνητικά. Υπάρχουν οι αναφορές που υποστηρίζουν το δίκιο της ανάρτησης αλλά και εκείνες που εγκαλούν τον πρώην δήμαρχο και του υπενθυμίζουν την δική του δημαρχιακή θητεία.

Την ίδια  ώρα η Κόρινθος εντάχθηκε στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και μεταφέρει τα σκουπίδια της στην κεντρική μονάδα της ΤΕΡΝΑ. Η εξέλιξη συνεπάγεται το κλείσιμο της χωματερής στο Χιλιομόδι και την αποκατάσταση της, μια πληγή ετών που τα τελευταία χρόνια είχε διογκωθεί σε επικίνδυνο βαθμό.

Άραγε, τι αναζητά στα απορρίμματα ο Αλέξανδρος Πνευματικός; Τι ψάχνει ανάμεσα στα ογκώδη την ώρα που ο δήμος φαίνεται να λύνει το σημαντικότερο πρόβλημά του; Στόχος είναι ο δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος καθαριότητας;

Διότι ως πρώην δήμαρχος και καθ όλα έμπειρος αυτοδιοικητικός γνωρίζει καλά ο Αλέξανδρος Πνευματικός πως τους τελευταίους μήνες της δηmααρχιακής του θητείας είχε στην κυριολεξία παραδώσει την πόλη στα απορρίμματα. Η φωτογραφία είναι από το κέντρο της πόλης τον Αύγουστο του 2019.

Οι δε πρόσφατες αναφορές της περιοχής Άσσου – Λεχαίου του υπενθyμίζουν πως, εξαιτίας των απορριμμάτων και της μη αποκομιδής και των ογκωδών έχασε τις εκλογές. 

Εγκαταλείφθηκε η πολιτική του νερού και ξεκίνησε εκείνη των απορριμμάτων; Διότι “κοντή μνήμη” ο πρώην δήμαρχος δεν έχει!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz