Connect with us

EDITOR

Τι ετοιμάζει η Μαριλένα;

Published

on

Η κυρία Μαριλένα Σούκουλη προσφάτως απώλεσε την βουλευτική της έδρα και ιδιότητα. Η δικαίωση του Κώστα Κόλλια στα δικαστήρια του έδωσε την δυνατότητα εκείνος να εκπροσωπεί τον κορινθιακό λαό στο Κοινοβούλιο, 2 χρόνια μετά τις εκλογές που όρισαν (έτσι πιστεύαμε όλοι) το αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Κόλλιας ορκίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα “μετά βαίων και κλάδων” θα έλεγε κανείς αφού η δήλωσή του μετά την ορκωμοσία ήταν απο εκείνες που θύμιζαν τα παλιά, κάποιοι την είπαν και “παλαιοκομματική”.

Και παρ ότι η κυρία Σούκουλη απώλεσε την έδρα της, παραμένει στο προσκήνιο (ενώ ο Κώστας Κόλλιας ησυχάζει προς το παρόν πέραν της πρώτης δήλωσης) δηλώνοντας αρχικά σεβασμό στην απόφαση αλλά μη κατανόηση και έπειτα κάνοντας λόγο για εκείνους τους αδύναμους ουσιαστικά που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της δικαιοσύνης προς όφελός τους. “Η Δημοκρατία μας χρειάζεται συνεχή εγρήγορση  και αγώνα, διότι πάντα θα υπάρχουν κάποιοι Ασήμαντοι που θα προσπαθούν να εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες της για ίδιον όφελος, έστω και εάν στο τέλος το μόνο που αποκομίζουν είναι η Χλεύη και η Απαξία. Κάθε θυσία για τον Άνθρωπο και την Δημοκρατία αξίζει τον κόπο.”

Μια σχεδόν εβδομάδα μετά τα νέα κοινοβουλευτικά δεδομένα η κυρία Μαριλένα Σούκουλη συνεχίζει να τοποθετείται και να απασχολεί. Σήμερα ανέβασε στα social media που διατηρεί και πλέον δεν αναγράφουν την βουλευτική ιδιότητα, φωτογραφία απο την εκλογική της νίκη το 2019 γράφοντας χαρακτηριστικά:

Στις 7 Ιουλίου 2019 ο ελληνικός λαός επέλεξε!!! Η Ελλάδα αλλάζει.
Την ίδια ώρα οι φήμες που θέλουν τον Πρωθυπουργό να την προορίζει για σημαντικότατη θέση στο κυβερνητικό σχήμα πληθαίνουν. Μην λησμονούμε άλλωστε πως είχε επιλεγεί η κ.Σούκουλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος. Οι επόμενες ημέρες “κρύβουν” εκπλήξεις και εξελίξεις.
Στην αντίπερα όχθη, αναμένουμε όλοι την…δράση του νέου Βουλευτή Κώστα Κόλλια ο οποίος σε εκείνη την πρώτη και βαρύγδουπη δήλωσε ανέφερε πως:

“Τώρα σηκώνουμε τα μανίκια. Στη συλλογική προσπάθεια για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας δεν περισσεύει κανείς. Προσωπικά, σας χρειάζομαι όλες και όλους δίπλα μου.”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz