Connect with us

EDITOR

Τι δεν λέει και γιατί ο Δήμαρχος για την σύμβαση της Σπάρτης;

Published

on

Κακή κρίση καταλογίζει ο Βασίλης Νανόπουλος στο Νίκο Σταυρέλη , τον εγκαλεί για τις χρήσεις που όφειλαν  με τον Αλέξανδρο Πνευματικό να έχουν κλείσει έως το 2014 αλλά εκκρεμούν ακόμα και σήμερα και ευθαρσώς δηλώνει πως δεν πρέπει να πει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης που… αφορμή φωτοτυπιών ήρθε στην δημοσιότητα

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται πως άνοιξε με την ανάρτηση του Νίκου Σταυρέλη για τις φωτοτυπίες της Σπάρτης το Σάββατο. Ο Δήμαρχος Κορινθίων σε συνέντευξη του στο korinthostv.gr  και το Γιάννη Στεφάνη αφήνει να εννοηθεί πως πίσω από αυτήν την ιστορία κρύβονται πολλά, είναι χαρακτηριστική η φράση «δεν θέλω να τα πω όλα».

Εκείνα που λέει όμως ο δήμαρχος προκύπτουν ερωτήματα πολλά και σοβαρά. Ανέφερε ο Βασίλης Νανόπουλος:

  1. Είναι μια παλιά σύμβαση, δεν θέλω να πω περισσότερα διότι αν πω τι αφορά η σύμβαση θα ανοίξει πολύ μεγάλη ιστορία. Προσπαθώ να συμμαζέψω τα λάθη του παρελθόντος
  2. Ο συγκεκριμένος κύριος ξέρετε ότι είναι ο πρόεδρος των λογιστών της Πελοποννήσου; Δεν είναι τυχαίος και κακώς ο Σταυρέλης ανοίγει τέτοια συζήτηση.
  3. Ο κ.Σταυρέλης λέει πως δεν γνωρίζει τον κ.Κρητικό. Τον έβλεπε στα δημοτικά συμβούλια όμως όπου παρίστατο για να ενημερώνει για την πορεία των εργασιών του. Και τον ήξερε και τι δουλειά έκανε ήξερε
  4. Οι Οικονομικές χρήσεις του δήμου και των νομικών προσώπων έπρεπε να έχουν κλείσει το 2014. Ο κ.Πνευματικός και ο κ.Σταυρέλης δεν τις έχουν κλείσει. Προσπαθώ με κόπο να το κάνω τώρα γιατί αν δεν γίνει δεν μπορώ να κλείσω την χρήση της δικής μου αρχής.

Ο δήμαρχος εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο κ.Σταυρέλης γνωρίζει στην ουσία της την υπόθεση και πως δεν θα έπρεπε να την «ανοίξει» . Το ζήτημα βέβαια είναι, γιατί ο Δήμαρχος επιλέγει να κλείσει τον ασκό του Αιόλου και όχι να δημοσιοποιήσει το σύνολο των στοιχείων της υπόθεσης δεδομένου ότι τις ημέρες αυτές υπήρξε η αίσθηση στους πολίτες πως γίνεται σπατάλη δημοσίου χρήματος και μάλιστα σε επιχειρήσεις που δεν είναι Κορινθιακές, παροτι διεμύνησε ο Βασίλης Νανόπουλος σε υψηλούς τόνους οτι “σέβεται και ελέγχει και το τελευταίο ευρώ”  Από την άλλη πλευρά, η σιωπή του κ.Πνευματικού δεν μπορεί να μην επισημανθεί για ακόμα μια φορά.

Παρασύρθηκε ο Νίκος Σταυρέλης όπως είπε ο Δήμαρχος ή απλά δεν πίστευε πως ο Δήμαρχος θα σηκώσει το γάντι και θα απαντήσει; Η συνέχιση ή όχι του ζητήματος θα ¨πει πολλά”!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz