Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Τι ακριβώς καταγγέλλει ο Νίκος Σταυρέλης;

Published

on

Αίσθηση έχει προκαλέσει μια ανάρτηση του κ.Νίκου Σταυρέλη το Σάββατο 26 Μαρτίου. Η ανάρτηση μιλά ξεκάθαρα για εντολή της δημοτικής αρχής να  μην εκτελεστεί έργο σε κοινότητα έμπροσθεν οικίας υποψηφίου του.

Το γεγονός που καταγγέλλεται είναι σοβαρό, σοβαρότατο ωστόσο…δεν ακολουθείται από καμία πιστοποίηση. Ο Επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ δεν αναφέρει ποιος του έδωσε την πληροφορία  ενώ επιλέγει να μην συνοδεύσει την ανάρτηση του με φωτογραφικό υλικό το οποίο να δείχνει αν μη τι άλλο το σταματημένο έργο επί της οικίας του υποψηφίου. 

Στα σχόλια – αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου υπάρχει η συγκεκριμένη παρατήρηση, ζητούν οι πολίτες ο κ.Σταυρέλης να γίνει συγκεκριμένος χωρίς βέβαια να υπάρχει απάντηση ή ενσωμάτωση φωτογραφικού υλικού.

Η καταγγελία λοιπόν φαίνεται να μένει στον αέρα όπως να θυμίσουμε και μια άλλη έχει μείνει στον αέρα, εκείνη που αφορούσε το κλεμμένο βαγόνι στα Εξαμίλια για το οποίο ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ όπως πολλάκις είχε δημόσια δηλώσει, είχε στοιχεία και γνώριζε τον υπαίτιο, ουδέποτε όμως τα έδωσε στην δημοσιότητα. Να είναι τακτική; 

 

ΥΓ: Εντύπωση προκαλεί η “εξαίρεση” που σημειώνει ο Νίκος Σταυρέλης για τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πούρο. Δεν γνωρίζει λέει με πάσα βεβαιότητα αν και μιλάμε για τον “τσάρο” των έργων στο δήμο Κορινθίων.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz