Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Τι έκανες Μαρία ως Βουλεύτρια για το στρατόπεδο Κορίνθου;

Published

on

Ανάρτηση της πρώην Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Μαρίας Θελερίτη για το στρατόπεδο και την αξιοποίηση του αφορμή της χθεσινής εκδήλωσης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων. Γράφει μεταξύ άλλων η κ.Θελερίτη:

Εκφράζουν ένα πάγιο αίτημα της Κορινθιακής κοινωνίας οι προτάσεις που ακούστηκαν στις 5 του Ιούνη, στο Επιμελητήριο Κορινθίας, στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κορινθίας – Τμήμα ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ, με θέμα «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ (6Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ) – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Ο πρόεδρος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ο αντιπρόεδρος-εισηγητής Konstantinos Koutchias και το μέλος εισηγητής Χρήστος Γρίσπος παρουσίασαν ένα ολοκληρωμένο και εφικτό σχέδιο για την
Θέλουμε πάρκα στην πόλη μας, θέλουμε να ζούμε και να δημιουργούμε σε μια πόλη φιλική για τους κατοίκους της, φιλική για τη ζωή και υποστηριχτική για το μέλλον των παιδιών μας. Στηρίζουμε την πρωτοβουλία και τις δράσεις των αρχιτεκτόνων του νομού, που νοιάζονται έμπρακτα για το παρόν και το μέλλον της πόλης.
 Η ζωή έχει προτεραιότητα, το στρατόπεδο Καλογερογιάννη να γίνει ανάσα ζωής. Η πόλη και οι πολίτες της το έχουν ανάγκη.”
Η κυρία Θελερίτη ως Βουλεύτρια του κυβερνώντος κόμματος τότε ΣΥΡΙΖΑ, το διάστημα 2015-2019,  τι έπραξε για το στρατόπεδο Καλογερογιάννη και την αξιοποίηση του; Πόσες ερωτήσεις κατέθεσε στο κοινοβούλιο για το θέμα; Τι έπραξε στην κατεύθυνση της δημιουργίας εκεί όλων αυτών που σήμερα γράφει;
Ενεργή Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος η κυρία Θελερίτη, τότε δεν ήξερε πως ήταν πάγιο αίτημα της κοινωνίας;
Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο, δεν θα δώσει τίποτα σε επίπεδο παρεμβάσεων και ερωτήσεων για το θέμα της Βουλεύτριας. Θα δώσει επισκέψεις στην δομή μεταναστών και δηλώσεις περι των συνθηκών διαβίωσης και προστασίας των ανθρώπων αυτών, αλλά καμία  δήλωση και αναφορά για την αξιοποίηση του στρατοπέδου.
Η εκδήλωση των αρχιτεκτόνων δεν φανέρωσε τις προτάσεις τους μόνο, φανέρωσε και την “γύμνια” πολλών απο εκείνους που σήμερα ζητούν, όσα θα έπρεπε απο θέσεις ευθύνης να πράξουν! 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz