Connect with us

Τέχνες

Τιτανικός: Αντιδράσεις για την αφίσα με την οποία επιστρέφει στο σινεμά – «Κρυφός συμβολισμός ή προχειροδουλειά»

Published

on

Ηταινία «Τιτανικός» επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες και η αφίσα με την οποία γίνεται η προώθηση έχει ξεσηκώσει ποικίλες αντιδράσεις, καθώς πολλοί απορούν με τον τρόπο που έγινε photoshop στα μαλλιά της Κέιτ Γουίνσλετ.

Συγκεκριμένα, πολλοί απορούν, επειδή υπάρχει διαφορετικό στυλ σε κάθε πλευρά, αφού στη μία εμφανίζεται με μακριά μαλλιά, ενώ στην άλλη είναι μπλεγμένα σε μπούκλες.

Σύμφωνα με τα σχόλια που έχουν κατακλύσει το Twitter, ορισμένοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για «προχειροδουλειά»άλλοι όμως που έχουν παρακολουθήσει στενά την πορεία του σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον, θεωρούν ότι υπάρχει ένας «κρυφός συμβολισμός».

Έτσι, θεωρούν ότι η πλευρά με τις μπούκλες αντιπροσωπεύει τη ζωή της Ρόουζ ΝτεΓουίτ Μπουκάτερ πριν επιβιβαστεί στον «Τιτανικό» και αυτή με τα λιτά μαλλιά την απελευθέρωση της, από τη στιγμή που ερωτεύεται τον Τζακ Ντόσον, που ενσαρκώνει ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Σημειώνεται, ότι η εμβληματική ταινία κυκλοφορεί ξανά στη μεγάλη οθόνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από την πρώτη φορά που προβλήθηκε. Θα είναι διαθέσιμη λοιπόν τους κινηματογράφους από τις 10 Φεβρουαρίου, ενώ θα προβάλλεται σε βελτιωμένη (remastered) έκδοση 3D 4K HDR και υψηλό ρυθμό καρέ.

Τιτανικός: Αντιδράσεις για την αφίσα με την οποία επιστρέφει στο σινεμά – «Κρυφός συμβολισμός ή προχειροδουλειά»

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz