Connect with us

Ατζέντα

Την Κυριακή 3/02 – Ο κορυφαίος illusionist Sankara στο Λουτράκι

Published

on

Ένα μοναδικό show «ψευδαισθήσεων» επί σκηνής στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο για μικρους και μεγάλους, την Κυριακή 3/02/2019, στις 6:00 μ.μ. 

Ο κορυφαίος illusionist Σανκάρα και η ομάδα του σε προσκαλούν σε ένα show παραισθήσεων, στο «Magic inside», ένα παιχνίδι μυαλού με πολλές εικονικές-αισθητικές παγίδες, εκεί όπου το λογικό διακυβεύεται και κυρίαρχα επιβάλλεται το ασύλληπτο, σε έναν νοητικό παράδρομο που οδηγεί στο αδύνατο, στο υπερφυσικό ενώ τίποτα δεν μπορεί να παρεμποδίσει τη φαντασία να διαφύγει από τους ορίζοντες της πραγματικότητας.

Ο Σανκάρα, ο άνθρωπος που δεν φοβάται να «παίξει» με τη φωτιά, που καταλήγει αλώβητος από σπαθιά κι από μαχαίρια, από ακρωτηριάσεις, πτώσεις, ρισκάρει έχοντας το πλεονέκτημα του «θάρρους» και της πίστης πως σε έναν μαγικό κόσμο όλα μπορούν να συμβούν ενώ δεν φοβάται την απόδραση ή τη δραπέτευση από τον χωροχρόνο, μεταφέρεται αστραπιαία, εμφανίζεται κι εξαφανίζεται δίχως να σαλέψει στο ελάχιστο η κόρη του ματιού σου, δίχως να σκεφτείς, να υποψιαστείς την επόμενη κίνησή του, διότι είναι εκείνος που έχει μαντέψει ήδη τις σκέψεις σου, έχει ήδη διεισδύσει στα έγκατα του νου σου.

Ο αιφνιδιαστικός illusionist, με κλειστά τα μάτια, φλογισμένες τις αισθήσεις σου, και κομμένη την ανάσα, θα παρασύρει τους λογισμούς σου στο ενδότερο της μαγείας του, εκεί όπου όλα πυροδοτούνται, εκεί όπου δεν υπάρχουν όρια, εκεί όπου ο κίνδυνος γίνεται τόσο θελκτικός, το σώμα ανύπαρκτο κι ο νους έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση: το μεταφυσικό.

Αν πιστεύετε στη μαγεία, ο Σανκάρα και η ομάδα του σας περιμένουν για ένα ευφάνταστο show παραισθήσεων. Αν δεν πιστεύετε στη μαγεία, καιρός να διαψευστείτε.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz