Connect with us

Ελλάδα

Την… έπεσαν στον Καλλιάνο για τα χιόνια στην Αττική: «Ζήτα συγγνώμη από τον Μαρουσάκη» – Τι απαντά

Published

on

Ο Γιάννης Καλλιάνος απαντά για την κριτική που του ασκείται για τον επερχόμενο χιονιά στην Αττική.
Ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης ήταν ο πρώτος που χτύπησε το καμπανάκι για τον χιονιά που έρχεται, ως την Αττική.

Και όπως φαίνεται δικαιώθηκε καθώς η ΕΜΥ σήμερα εξέδωσε έκτακτο δελτίο προειδοποιώντας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Όμως, ο Γιάννης Καλλιάνος αμφισβητούσε ότι επίκειται η… άφιξη του χιονιά στην Αττικής.

Ειδικότερα, ο κ. Καλλιάνος έκανε λόγο για «μούφα ολκής» και με σαφή ειρωνική διάθεση έγραφε πως στην Αττική «θα χιονίσει μέχρι τις βάρκες… που είναι ντεκόρ στις ταβέρνες της Πεντέλης».

Όπως όλα δείχνουν ο χιονιάς βρίσκεται προ των πυλών και με νεότερη ανάρτησή του ο Γιάννης Καλλιάνος το παραδέχθηκε με αποτέλεσμα να δεχθεί βροχή σχολίων και επικρίσεων.

«Μήπως πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον Μαρουσάκη;»

Η νέα του ανάρτηση άναψε φωτιές και ορισμένοι καλούσαν τον Γιάννη Καλλιάνο να ζητήσει συγγνώμη από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, αναγκάζοντας τον γνωστό μετεωρολόγο να παρέμβει.

«Κάπως αλλιώς μας τα έλεγες ρε φίλε. Ειρωνευόσουν αυτούς που έλεγαν για χιόνια και μας έλεγες για τις βάρκες της Πεντέλης. Μήπως πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον Μαρουσάκη για τις ειρωνείες σου;», έγραψε ένας χρήστης του Facebook κάτω από την ανάρτησή του.

«Τουλάχιστον ο Μαρουσάκης έχει το θάρρος της γνώμης του, ακόμη και αν κάνει λάθος, που συνήθως δεν κάνει!», έγραψε στη συνέχεια ένας άλλος.

«Μόνο ο Μαρουσάκης είναι σταθερός σ’ αυτά που λέει», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

«Φίλε μου είσαι πολύ συμπαθής και είμαι στο ίδιο κόμμα με σένα. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως ήσουν είρωνας και με εντελώς άλλη πρόβλεψη όσον αφορά τα χιόνια στην Αττική. Και τα ίδια έκανε και η άλλη του Mega η Χριστίνα Ρήγου», πρόσθεσε ένας ακόμη.

Τι απαντά ο Καλλιάνος

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο ίδιος ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος εξήγησε: «Για όσους δεν ξέρετε, ο Μαρουσάκης είναι προσωπικός μου φίλος εδώ και πολλά χρόνια! Μη λέτε ασυναρτησίες σας παρακαλώ. Στις σελίδες αναφέρθηκα που κάποιες παραποιούν τα λεγόμενα των επιστημόνων».

«Αυτό το πράγμα με κάποιες σελίδες μικρής επισκεψιμότητας που παραποιούν τα λεγόμενά μας, καταντάει τραγικό. Σε αυτούς αναφέρθηκα. Δεν έχουμε κάτι οι μετεωρολόγοι μεταξύ μας», πρόσθεσε.

ieidiseis.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz