Connect with us

Ελλάδα

Τηλεθέαση: Τα νούμερα που έκαναν οι χθεσινές εκπομπές

Published

on

Ποια προγράμματα κονταροχτυπήθηκαν στις πρώτες θέσεις

Big Brother:

Το Big Brother μετά την πρεμιέρα του συνεχίζει τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ που θυμίζουν πολύ τα νούμερα που έπιανε το Star επί περίοδο MasterChef! Όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα είναι μεγάλος.

Συγκεκριμένα, στο Big Brother το βράδυ της Δευτέρας 31/8 πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι θα συμβαίνει πάνω κάτω μέσα στο σπίτι ενώ δεν έλειψαν με το καλησπέρα σας οι καυγάδες και οι εντάσεις – δείτε εδώ τα highlights του χθεσινού επεισοδίου.

Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως έχει αγκαλιάσει ήδη το ριάλιτι αφού και την δεύτερη μέρα προβολής έκανε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 29,5% αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό να αιμορραγεί.

My Style Rocks:

Πρεμιέρα είχε μεταξύ άλλων στο ΣΚΑΙ το απόγευμα της Δευτέρας 31/8 και το ριάλιτι μόδας που έχει αγαπήσει το τηλεοπτικό κοινό, το My Style Rocks αλλά… μπορεί τα νούμερα να ήταν συμπαθητικά αλλά δεν ήταν τόσο υψηλά ώστε να πάρει την πρώτη θέση στην ζώνη του. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το πέρασε πρόγραμμα του Mega!

Για την ακρίβεια του My Style Rocks την πρώτη μέρα προβολής του γι’αυτή την τηλεοπτική σεζόν κατάφερε να σημειώσει στο δυναμικό κοινό το ποσοστό 14,8% ενώ απέναντι, στο Mega, η διαχρονική κωμική σειρά Παρα πέντε έκανε το απίστευτο 15,6% στέλνοντας το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ στην δεύτερη θέση.

Love it:

Το τηλεοπτικό κοινό όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης – “φωτιά” που μόλις ήρθαν στα χέρια μας, το μεσημέρι της Δευτέρας 31/8 ήταν συντονισμένο στην συχνότητα του ΣΚΑΙ και περίμενε πως και πως την πρεμιέρα της εκπομπής Love it, της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης κατάφερε με το πρώτο της καλησπέρα – δείτε εδώ την έναρξη της εκπομπής της – να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν άλλαξαν δευτερόλεπτο κανάλι, στέλνοντας την απευθείας στην πρώτη θέση της μεσημεριανής ζώνης.

Για την ακρίβεια, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 17,8% ενώ σε τέταρτο κατάφερε να φτάσει μέχρι και το 19,2!

8 Γράμματα:

Πρεμιέρα μεταξύ άλλων έκανε στον ΣΚΑΙ και η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά 8 Λέξεις, το βράδυ της Δευτέρας 31/8 και προκάλεσε χαμό στους ιθύνοντες με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε με το… καλησπέρα σας.

Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, 8 Λέξεις, την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών κι αυτό φαίνεται πως θα κάνει και τώρα που γύρισε ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες του σταθμού του Φαλήρου αφού κατάφερε να κάνει το απίστευτο 16,0% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό της prime time ζώνης.

Still Standing:

Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις που έγιναν γνωστές για την Μαρία Μπεκατώρου και τα νούμερα του Still Standing, λίγο πριν την μεγάλη της πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, με το που βγήκαν τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 30 Αυγούστου, έγιναν γνωστά τα σχετικά χαμηλά νούμερα που σημείωσε το Golden Edition, που προβλήθηκε σε επανάληψη στην Prime Time ζώνη.

Η Μαρία Μπεκατώρου με το Still Standing Golden Edition, σημείωσε 11% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι το 13,3%. Σχετικά χαμηλά νούμερα σε σχέση με αυτά που έκανε.

Νωρίς το πρωί
ΣΚΑΙ: Σήμερα 13,3
ΑΝΤ1: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή 4,8
OPEN: Ώρα Ελλάδος 18,0
Mega: Κοινωνία ώρα Mega 9,0

Πρωινή ζώνη
ANT1: Καλοκαίρι μαζί 8,6
ΣΚΑΪ: Newsroom 12,1
Mega: Αν θυμηθείς το όνειρό μου 4,1
ALPHA: ALPHA παντού 8,6
Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 13,0

Μεσημεριανή ζώνη
ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 17,0
ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 15,5
ΣΚΑΙ: Love it 17.8
STAR: Ντετέκτιβ Μονκ 10.4
Open: The booth 8.0
ΣΚΑΙ: Happy Traveller (E) 10.5
STAR: Shopping Star 15.2
ALPHA: Μανταλένα 11,2
Mega: Μαρία η Άσχημη 14,1
Mega: Live news 10,3

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Το καφέ της Χαράς 7,9
STAR: Elif 8,1
ΣΚΑΙ: My Style Rocks 14.8
OPEN: Το λεβεντόπαιδο 9,4
Mega: Στο παρά πέντε 15,6

Δελτία ειδήσεων
ΑΝΤ1: News, 10,0
ALPHA: Νews, 13,4
STAR: News, 10,4
ΣΚΑΙ: News, 16,5
OPEN: News, 10,0
Mega: Mega γεγονότα 12,8

Prime time
ALPHA: Το σόι σου (Ε) 14,0
ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα (Ε) 14,5
ΑΝΤ1: Κάτι χωρισμένα παλικάρια 5,2
ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 6,8
STAR: Μαχητές των δρόμων 13,4
ΣΚΑΙ: 8 Λέξεις 16,0
Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 10,4
OPEN: Εικόνες 8,5
OPEN: Η μεγάλη διάσωση 6,2

Late night
ΑΝΤ1: Blackout 8,2
ALPHA: Αστέρας Ραχούλας 10,4
STAR: Έτερος εγώ 11,0
ΣΚΑΙ: Big Brother 29.5
Mega: Πενήντα Πενήντα 9.3
Open: Η δίκη 3,5

πηγή: e-radio.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz