Connect with us

Ελλάδα

«Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά»

Published

on

Οι νέες δηλώσεις μετά και την επισημοποίηση της καταγγελίας από την Ηλιάνα Αραβή στο ΣΕΗ

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάει. Μετά το χθεσινό του ξέσπασμα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και την επισημοποίηση της καταγγελίας από την Ηλιάνα Αραβή στο ΣΕΗ, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην «On Time» για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

«Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία γιατί όλοι λένε δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα, καμία αντίρρηση. Τόσο απλά», παραδέχεται ο ηθοποιός.

Πώς αισθάνεσαι εσύ;

Πώς να αισθάνομαι; Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;

Θα στο κλείσω!
Από εκεί και πέρα τι να σου πω…

Εσύ σκέφτεσαι να κινηθείς νομικά;

Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω; Και να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες.

Πώς σου φαίνονται αυτά που έγραψε η Έλενα Ακρίτα περί «παλιάς κοπής»;
Να ‘ναι καλά τώρα που είμαι σε μία δύσκολη θέση που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω παρακάτω.

Έγραψε για σένα και ο Αύγουστος Κορτώ κάτι σχετικά με αυτό που είπες για τους άνδρες παλιάς κοπής…

Ποιος είναι ο Αύγουστος Κορτώ; Ο συγγραφέας; Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου και με βρίζει. Αλλά ως τι με βρίζει; Ότι ήταν βάναυσο αυτό το οποίο έκανα; Δηλαδή αν βγει για μένα, για τους άλλους τι πρέπει να βγει; Δεν έγινε η πράξη, αλλά τέλος πάντων. Βρήκε να πει για μένα. Ασ’ το, σε παρακαλώ τώρα. Ξέρεις ποια είναι η ιστορία; Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να γυρίσει και να πει δημόσια «ρε παιδιά, δεν είναι έτσι αυτός ο άνθρωπος». Σαράντα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα να βγαίνει ο Κορτώ που δεν τον ξέρω. Τι να πω τώρα εγώ. Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά.

Πηγή: pink.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz