Connect with us

EDITOR

Τα πρώτα Led φωτιστικά στα “Καλάμια”

Published

on

32 νέα φωτιστικά σώματα με λαμπτήρες led τοποθετήθηκαν επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου και χθες βράδυ άναψαν δίνοντας στην περιοχή μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Τα παλιά, φθαρμένα και επικίνδυνα σε πολλά σημεία  φωτιστικά αφαιρέθηκαν δίνοντας τη θέση τους σε νέες κατασκευές, αισθητικά καλύτερες και βεβαίως ενεργειακά αναβαθμισμένες.

Ο φωτισμός είναι “ήσυχος” και περπατώντας στα Καλάμια το βράδυ διαπιστώνεις πως έχει αλλάξει τα δεδομένα στην εικόνα που αντικρύζεις. Μια εικόνα γενικότερα αναβαθμισμένη, με σοβαρότατες επενδύσεις απο πλευράς επιχειρηματιών και βεβαίως παροχές όπως η δωρεάν ξαπλώστρα που σχεδόν πουθενά αλλού δεν υπάρχει!

Το νέο φωτισμό είδε απο κοντά, συνοδευόμενος απο τον υπεύθυνο ηλεκτρολόγο του δήμου κ.Πανόπουλο ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Ο Δήμαρχος μίλησε για αναβάθμιση υποδομών και αναφέρθηκε εκτενώς και στο μεγάλο έργο του οδοφωτισμού το οποίο θα είναι έτοιμο σε ένα χρόνο και θα δώσει στο δήμο Κορινθίων την εικόνα που απο χθες απέκτησαν και τα Καλάμια. Το έργο προβλέπει αλλαγή φωτιστικών σε όλο το δήμο Κορινθίων, γίνεται λόγος για 22 χιλιάδες φωτιστικά σώματα led και για εξοικονόμηση ενέργειας 70%.

https://www.facebook.com/100015460477214/videos/pcb.1323533524838651/354316453433269

Σε εποχές που η τιμή της κιλοβατώρας έχει διπλασιαστεί και οι λογαριασμοί ρεύματος καίνε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και φορείς, η παρέμβαση αυτή είναι καίρια αφού θα κρατήσει το κόστος σταθερό αναβαθμίζοντας παράλληλα τις παρεχόμενες υπηρεσίες.  Μια βόλτα στην παραλία Μ.Αλεξάνδρου, θα σας πείσει!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz