Connect with us

Uncategorized

Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα του Famagusta στο Λονδίνο

Published

on

Η σκληρή πραγματικότητα του Αττίλα. Η σειρά Famagusta ξαναγράφει την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της Κύπρου.

Ησειρά Famagusta συνεχίζει τα γυρίσματά της, στην Κύπρο, την Αθήνα, αλλά και το Λονδίνο, πριν τη μεγάλη πρεμιέρα την Κυριακή στις 21 Ιανουαρίου στις 21.00 το βράδυ από το Mega. Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι μία από τις εκπλήξεις της σειράς όπως και η Μαρία Φαραντούρη. Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες των γυρισμάτων και τις πληροφορίες για τα πρώτα επεισόδια.

Τα γυρίσματα στην βρετανική πρωτεύουσα και η αποκάλυψη του Γεωργίου

Η σειρά έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ήδη από το καλοκαίρι όταν είχε ήδη ανακοινωθεί ότι το Famagusta θα άρχιζε το τηλεοπτικό του ταξίδι από τις αρχές του 2024. Χρειάστηκαν αρκετές εβδομάδες, για αυτή την οργάνωση, γιατί μιλάμε για μία μεγάλη παραγωγή, πολυσύνθετη και πολυδιάστατη. Και με αρκετούς γνωστούς μας ηθοποιούς να λαμβάνουν μέρος στο κάστ.

Η έκπληξη του Famagusta και η πρώτη μικρή ανατροπή που ετοίμασε ο Ανδρέας Γεωργίου

Όμως και ο Ανδρέας Γεωργίου , δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς επανήλθε με νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Αυτή τη φορά μας δείχνει και την πιο ιστορική διάσταση της ιστορίας. Με τα βασανιστήρια που δέχθηκαν οι Κύπριοι κρατούμενοι από τους στρατιώτες των κατοχικών δυνάμεων του νησιού. Αυτή η πλευρά της σειράς (50 χρόνια μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο) προσδίδει και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

queen.gr

     

    Continue Reading




    Δημοφιλέστερα

    2741076901 | info@mypressnet.gr


    Copyright © 2022.Powered by Mindlabz