Connect with us

EDITOR

Τα γενέθλια του Παπαδημητρίου και…η ευχή του Μπακλώρη!

Published

on

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο γιατρός Σωτήρης Παπαδημητρίου και την πιο…ιδιαίτερη ευχή την απηύθυνε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κλένιας Τάκης Μπακλώρης. Ο Πρόεδρος λοιπόν εύχεται στον γιατρό σύντομα και…Αντιπεριφερειάρχης! 

Να ξέρει τίποτα ο τοπικός πρόεδρος παραπάνω;  Διότι η περίπτωση Παπαδημητρίου απασχόλησε την επικαιρότητα της αυτοδιοίκησης του δήμου Κορινθίων έντονα το τελευταίο διάστημα μετά τις επαφές του γιατρού με την παράταξη της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και βεβαίως την αντικατάστασή του στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής από το Δήμαρχο Κορινθίων.  Αν και ο δημοτικός σύμβουλος δεν έχει επίσημα προβεί σε κινήσεις αναφορικά με την παρουσία και στάση του στο Δημοτικό Συμβούλιο τα πηγαδάκια δημιουργούν και μεταφέρουν διαφόρων ειδών φήμες.

Μια εξ αυτών είναι το veto προς τον επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ για ενδεχόμενη υποψηφιότητα, veto που αφορά την υποψηφιότητα του έτερου εκ Σολυγείας Μιχάλη Χατζή. Βέβαια, Νίκος Σταυρέλης και Μιχάλης Χατζής φωτογραφήθηκαν την Παρασκευή σε κοινό εορταστικό τραπέζι με τον επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ να ποστάρει την φωτογραφία.

Να είναι μήνυμα προς τον γιατρό; Ίσως! Πάντως ο Πρόεδρος την ευχή και…την διέξοδο την έδωσε! Περιφέρεια!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz