Connect with us

Επικαιρότητα

Τίμησαν την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με παρελάσεις σε όλη την Κορινθία

Published

on

Στην πόλη της Κορίνθου, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, το διασωστικό σώμα Κορίνθου και ο Στρατός, παρέλασαν προς τιμήν της εθνικής μας εορτής. Πλήθος κόσμου και επισήμων έδωσαν το παρόν.


Οι μαθητές του Κιάτου τίμησαν και εκείνοι την επέτειο του «Όχι»

Στο Ξυλόκαστρο πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, όπου παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος, Γιώργος Ψυχογιός, καθώς και ιερείς, εκπρόσωποι συλλόγων και όχι μόνο.

Εκτός από τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν μαζικά, στην παρέλαση βρέθηκαν και σύλλογοι όπως των Εθελοντών Αιμοδοτών, του χορευτικού Συλλόγου Χοράνθη και των Ρουμελιωτών, οι οποία έδωσαν μια διαφορετική νότα στην ημέρα της 28ης Οκτωβρίου.

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη πόλη των Αγίων Θεοδώρων. Παρουσία της Δημοτικής αρχής, εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ με την Διοικητή κυρία Δερβένη τον Διοικητή του Λιμενικού σώματος Αγίων Θεοδώρων κύριο Λιάκο, συλλόγων και λοιπών φορέων του τόπου .

Και οι μαθητές και μαθήτριες της Αρχαίας Κορίνθου παρέλασαν σήμερα ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz