Connect with us

EDITOR

Τάσος Μποζίκης: Μαζί είμαστε δυνατότεροι!

Published

on

Με την ανάρτηση των φωτογραφιών της κινητοποίησης του Ιουνίου του 2016 ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Κορινθίας Τάσος Μποζίκης επιχειρεί να κινητοποιήσει τους συναδέλφους του εμπόρους και επιχειρηματίες για την αυριανή συγκέντρωση. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 11 στον πεζόδρομο της Πυλαρινού, έμπροσθεν της Εθνικής Τράπεζας.

Η Ομοσπονδία, αντιδρώντας στα παρατεταμένα μέτρα αναστολής λειτουργίας και στην απουσία ουσιαστικών μέτρων στήριξης ξεκίνησε κινητοποιήσεις την περασμένη εβδομάδα. Συνεχίζει με κινητοποίηση αύριο Τετάρτη θέτοντας στο τραπέζι 5 αιτήματα, την ίδια ώρα βέβαια που η κυβέρνηση εξετάζει το άνοιγμα των επιχειρήσεων από τις 5 Απριλίου. Σε κάθε περίπτωση η κινητοποίηση υφίσταται αφού στην ουσία ζητούν την οικονομική υποστήριξη με μια σειρά μέτρων ώστε να κατορθώσουν να επιβιώσουν και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους.

Η φωτογραφία είναι από τον Ιούνιο του 2016

Γράφει ο Πρόεδρος: 

“Όλοι μαζί σαν μια γροθιά να καταφέρουμε πολλά περισσότερα! Τρανό παράδειγμα το αποτέλεσμα της κινητοποίησης στις 04/06/2016 για το ασφαλιστικό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 31/0/21, ημέρα Τετάρτη στις 11π.μ στο ίδιο σημείο. Πυλαρινού και Εθνικής Αντιστάσεως. Είναι σημαντικό για όλους μας να νιώσουμε οτι μαζί είμαστε δυνατότεροι!  Στέλνοντας το μήνυμα “Όχι λουκέτα στις δουλειές και στις ζωές μας!” 

Τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τη μη διασπορά του ιού.”

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz