Connect with us

EDITOR

“Σύμβουλοι κάντε το καθήκον σας!”

Published

on

Με μια επιστολή ανοιχτή προς τον κόσμο και με αποδέκτες τους δημοτικού συμβούλους της Κορίνθου οι αστυνομικοί του νομού παρεμβαίνουν στο κτιριακό ζήτημα της Α.Δ Κορινθίας. Το ζήτημα απασχολεί πλέον της δεκαετίας με κοινή παραδοχή όλων πως είναι ακατάλληλο και χρήζει αλλαγής. Το θέμα έρχεται στην επικαιρότητα λόγω της συζήτησης στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου εκεί όπου το σώμα καλείται να αποφανθεί για την  παραχώρηση χώρου του Δήμου για τη στέγασή της Α.Δ κορινθίας.

“Συζητείται  στο δημοτικό συμβούλιο η παραχώρηση με τους πολεοδομικούς όρους που έθεσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ του οικοπέδου προς την Ελληνική Αστυνομία
προκειμένου να ανεγερθεί ένα από τα πιο σύγχρονα κτίρια σε πανελλαδικό επίπεδο που θα βελτιώσει τις υπηρεσίες των Αστυνομικών προς τους Κορινθίας πολίτες,
θα υπάρξει αποκέντρωση κ ελάφρυνση του κυκλοφοριακού και η νέα Αστυνομική Διεύθυνσηγίνεται σε ένα στρατηγικό σημείο και για το νόμο και για το Δήμο.

Η Ένωση Αστυνομικών καλεί όλους τους δημοτικούς συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων
και της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ να αλλάξει επίπεδο η Αστυνομία και η Ασφάλεια των Κορινθίων πολιτών
και να μη επανέλθουμε σε λάθη του παρελθόντος τα οποία μόνο στασιμότητα έφεραν στην πόλη.

Παρακαλούμε από καρδιάς όλες τις δημοτικές παρατάξεις να υπερψηφίσουν την πρόταση του δημάρχουμε όρους που θα επιταχύνουν κ το υπουργείο μας να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz