Connect with us

Επικαιρότητα

«Σόδομα και Γόμορρα» για τη Μέι

Published

on

Μεγάλος δωρητής του κόμματός της νοικιάζει διαμερίσματα σε ιερόδουλες!

Το ποσόν των 300.000 λιρών, που έχει δωρίσει ο Βρετανός εκατομμυριούχος Κρίστοφερ Μόραν στο κόμμα της Τερέζα Μέι, καλείται να επιστρέψει τώρα η Βρετανίδα πρωθυπουργός
– Μεγάλη αποκάλυψη της Sunday Times για το κτίριο «Chelsea Cloisters» των 670 διαμερισμάτων, που είναι γνωστό στο διαδίκτυο ως «Σόδομα και Γόμορρα»

Σε δίνη προβλημάτων φαίνεται πως στροβιλίζεται το τελευταίο διάστημα η Τερέζα Μέι καθώς, εκτός από την υπερπροσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλει, ώστε να πείσει τους βουλευτές της να στηρίξουν τη συμφωνία αποχώρησης από την ΕΕ, η ένοικος της Ντάουνινγκ Στριτ βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πολιτικό σκάνδαλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sunday Times, ο 70χρονος Βρετανός πολυεκατομμυριούχος Κρίστοφερ Μόραν, με περιουσία που αγγίζει τα 404 εκατ. λίρες (457 εκατ. ευρώ), δωρητής του κυβερνώντος κόμματος, είτε απευθείας ο ίδιος, είτε μέσω των εταιρειών του, έχει στην ιδιοκτησία του στο Τσέλσι του Λονδίνου ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο οποίο εργάζονται και διαμένουν περισσότερες από 100 ιερόδουλες. Ο μεγάλος δωρητής των Τόρις έχει ενισχύσει το κόμμα με περίπου 300.000 λίρες (340.000 ευρώ), ποσόν που, μετά την αποκάλυψη της βρετανικής εφημερίδας, η Τερέζα Μέι καλείται να επιστρέψει.

Η Σκότλαντ Γιαρντ εξετάζει τα στοιχεία που παραθέτει για την υπόθεση η εφημερίδα προτού προχωρήσει σε έρευνα. Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου δήλωσε στην ιστοσελίδα Independent πως «η αστυνομία είναι ενήμερη για τις κατηγορίες που αφορούν το κτίριο Chelsea Cloisters».

Το συγκρότημα του Μόραν ονομάζεται Chelsea Cloisters, αλλά είναι περισσότερο γνωστό ως «Δέκα όροφοι με ιερόδουλες» καθώς διαθέτει δέκα ορόφους. Το Chelsea Cloisters αποτελείται συνολικά από 670 διαμερίσματα, όπου σε ένα από αυτά είναι και το προσωπικό γραφείο του ζάπλουτου Βρετανού, ο οποίος κερδίζει εκατομμύρια λίρες τον χρόνο από την ενοικίαση των διαμερισμάτων σε ιερόδουλες, αφού το Τσέλσι είναι μια από τις ακριβότερες περιοχές στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Μυστικοί» ρεπόρτερ της Sunday Times κατάφεραν να κλείσουν 40 ραντεβού με ιερόδουλες που εργάζονται σε 23 από τα διαμερίσματα ιδιοκτησίας του Μόραν, κάποια από τα οποία νοικιάζει με μακροχρόνια μίσθωση, ενώ άλλα τα διαθέτει προς ενοικίαση με βραχυχρόνιες μισθώσεις. Όπως αναφέρουν οι Sunday Times, το εμπόριο του σεξ είναι τόσο διαδεδομένο στο κτίριο της λεωφόρου Σλόαν και γι’ αυτό οι «πελάτες» όταν θέλουν να κλείσουν ραντεβού online συχνά το αποκαλούν “Σόδομα και Γόμορα”».

Ο Γκάβιν Σούκερ, βουλευτής των Εργατικών, δήλωσε πως η Τερέζα Μέι οφείλει τώρα να επιστρέψει τα χρήματα που δώρισε στο κόμμα ο 70χρονος Βρετανός σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που εργάζονται ενάντια στην παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων. Πάντως, δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο γράφουν πως ο Μόραν, που συχνά παρακολουθεί εκδηλώσεις με μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν έχει καμία ανάμειξη με την πορνεία ενώ δήλωση των δικηγόρων του αναφέρει ότι ο ίδιος και η διοίκηση της εταιρείας του έχουν «μηδενική ανοχή απέναντι στην πορνεία».

Στο κτήριο του μεγάλου δωρητή των Τόρις στεγάζονται και γραφεία συνοδών πολυτελείας που διαφημίζονται στο διαδίκτυο πως έχουν τη δυνατότητα για 100 συνοδούς με «ταρίφα» από 100 μέχρι 300 λίρες για μια νύχτα. Τα ίδια γραφεία παρουσιάζουν και σέξι φωτογραφίες των κοριτσιών τους, οι οποίες συνοδεύονται και με περιγραφές για τα «προσόντα» τους.

ΠΗΓΗ

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz