Connect with us

EDITOR

Σωτήρη θα παραιτηθείς; Η στάση του γιατρού και η βραδυφλεγής “βόμβα” στα θεμέλια της ΠΝΟΗΣ

Published

on

Προσφάτως ανακοίνωσε στο διαδίκτυο πως εμβολιάστηκε. Βέβαια, άλλη ανακοίνωση θα περιμέναμε από τον Σωτήρη Παπαδημητρίου, τον πάλαι ποτέ “Σολυγειάρχη” ο οποίος αν και ανοιχτά πια δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως “θα κάνω το Σταυρέλη Δήμαρχο”, δεν παραιτείται από την θέση που κατέχει ως μέλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στη δημοτική αρχή Νανόπουλου.

Για κάποιους ο γιατρός “σέρνει” τον καιρό μέχρι και την λήξη της θητείας του στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής, σ ένα μήνα από τώρα . Για άλλους, με την στάση αυτή θέλει να ωθήσει το Δήμαρχο να τον παύσει από τα καθήκοντά του. Ο ίδιος φέρεται να έχει πει σε πηγαδάκια πως “αν θέλει να με διώξει ας το κάνει, δεν παραιτούμαι”.

Η στάση είναι πολιτική προφανώς θεωρεί ο ίδιος ωστόσο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Σωτήρης Παπαδημητρίου ως πολιτικός με ενεργή παρουσία, ένστικτο και παραχθέν έργο.  Στην Σολυγεία, αν και δημιουργήθηκε για τα μάτια του η θέση του Σολυγειάρχη, ελάχιστα έπραξε. Η περιοχή μοιάζει με καζάνι που βράζει για τον νυν Δήμαρχο αλλά και τον ίδιο.  Στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής; τι; Ένας απολογισμός θα προσέφερε και σε εμάς όλους πολλά αλλά και σε αυτόν!

Ο γιατρός για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει άλλαξε στρατόπεδο. Θεμιτό. Για επίσης λόγους που ο ίδιος γνωρίζει δεν παραιτείται από την θέση του. Επιλογή του είναι  και η  υιοθέτηση ενός propotion της υποψηφιότητας Σταυρέλη, μοιάζει περισσότερο σαν “δείγματα γραφής”. Σαν να θέλει να δείξει στο νέο το επικεφαλής πως μπορεί να είναι όχι μόνο χρήσιμος αλλά και ένα εργαλείο που θα κάνει ζημιά στο Βασίλη Νανόπουλο. 

Εκείνο που θα πρέπει να μετρήσει καλά ο Νίκος Σταυρέλης, που ως ώρας έχει μιλήσει για εκμαυλισμό συνειδήσεων  των άλλων αλλά όχι του στελέχους που ο ίδιος ενδεχόμενα να απορροφήσει, είναι η ουσία της παρουσίας Παπαδημητρίου αλλά και η συνύπαρξη με τον έτερο “Σολυγειάρχη” και πάλαι ποτέ σύντροφο που – παρ ότι δεν κατόρθωσε να εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές- δείχνει πρόθυμος να είναι εκ νέου υποψήφιος, τον Μιχάλη Χατζή.

Οι δυο εκ Σολυγείας δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Ο Νίκος Σταυρέλης είτε θα τις εξομαλύνει (;) είτε θα βάλει στα θεμέλια του συνδυασμού του μια βόμβα που μπορεί ανα πάσα στιγμή να εκραγεί με ανεξέλεγκτες και ανυπολόγιστες ζημιές! 

ΥΓ: Ο γιατρός, ως γιατρός δεν θα έπρεπε να έχει εμβολιαστεί από τους πρώτους και όχι…μήνα Σεπτέμβριο;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz