Connect with us

EDITOR

Σωτήρης Μουρίκης: Απεκαταστάθη η Δημοκρατία στο Επιμελητήριο

Published

on

Με μια δήλωση που ταυτίζει το Πολυτεχνείο με το Επιμελητήριο ο Σωτήρης Μουρίκης, νέος Αντιπρόεδρος του απο χθες, υποδέχτηκε τις αλλαγές στο όργανο, την ανάληψη της Διοίκησης από τον Παναγιώτη Λουζιώτη μετά την αποχώρηση Πιτσάκη από την συνεδρίαση και την αντικατάσταση του Προέδρου με μυστική ψηφοφορία.

Ιστορική μέρα για την Ελλάδα και το Επιμελητήριο Κορινθίας! Σήμερα Ημέρα αποκατάστασης της δημοκρατίας σποκαταστάθηκε η δημοκρατία και στο Επιμελητήριο Κορινθίας. Παρά τις προσωπικές επιθέσεις που δεχθήκαμε, τα νομικά τερτίπια που εφηύρε την άρνησή του να συζητήσουμε τα θέματα της ημερήσιας Διάταξης μεταξύ αυτών, και η παύση το προέδρου της διοικητικής επιτροπής και εκλογή νέου προέδρου, τελικά αποχώρησε ο κ. Πιτσάκης με την κ. Μανάβη και τον κ. Σπηλιωτακάρα
συνεχίστηκε η συνεδρίαση υπό την προεδρία μου και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά με την συζήτηση των 2 αυτών θεμάτων.

Δια μυστικής ψηφοφορίας Επαύθη ο κ. Πιτσάκης από την θέση της Διοικητικής επιτροπής και Νέος Πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Τάκης Λουζιώτημε 13 ψήφους και μία δήλωση του κ. Γκιώνη ο οποίος ήρθε καθυστερημένα στην συνεδρίαση   αλλά δήλωσε ότι στηρίζει το νέο Πρόεδρο.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz