Connect with us

Επικαιρότητα

Συνθήματα κατά του Φιλιππίδη στην εξοχική κατοικία του στο Σοφικό Κορινθίας

Published

on

Συνθήματα εναντίον του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη έγραψαν άγνωστοι στους εξωτερικούς τοίχους της εξοχικής κατοικίας του στο Σοφικό Κορινθίας.

Ο ηθοποιός, τον οποίο συνέδελφοί του έχουν καταγγείλει για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ενημερώθηκε -σύμφωνα με την “Espresso”– για το περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες . Τα συνθήματα καλύφθηκαν με μαύρη μπογιά, ώστε οι διερχόμενοι να μην μπορούν να δουν τι έγραψαν.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι το θέμα της εξοχικής κατοικίας του ηθοποιού απασχολεί αρκετούς ελεύθερους επαγγελματίες και για άλλους λόγους.

Κάποιοι εξ αυτών είχαν εργαστεί στο συγκεκριμένο σπίτι, όμως από ένα χρονικό σημείο και ύστερα ο ηθοποιός σταμάτησε απότομα να πηγαίνει εκεί (για άγνωστο λόγο), με αποτέλεσμα να “παγώσουν” πολλές εργασίες για την ολοκλήρωση της κατοικίας.

Κάτι αντίστοιχο ωστόσο έχει συμβεί και στην περιοχή των Ιωαννίνων, απ’ όπου ο ηθοποιός κατάγεται, καθώς αρκετοί κάτοικοι όταν ξέσπασε το θέμα με τις καταγγελίες μέσω των social media θεωρούσαν τον ηθοποιό ανεπιθύμητο στην περιοχή τους.

Πηγή:thetoc.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz