Connect with us

Ελλάδα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου στον Πόρο

Published

on

Βρίθει σεναρίων για τα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος η επόμενη ημέρα της τραγωδίας που σημειώθηκε στον Πόρο, ενώ το κύριο ερώτημα που αναδεικνύεται από τις μαρτυρίες των κατοίκων του νησιού αφορά στο αν η πτώση του ελικοπτέρου οφείλεται τελικά σε λάθος του χειριστή ή μηχανική βλάβη.

Καθοριστικές απαντήσεις στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξάγει η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων, τα οποία θα μεταβιβαστούν προς εκτίμηση και αξιολόγηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Οι υπηρεσίες του Λιμενικού κατάφεραν να ανασύρουν από τα νερά την άτρακτο του ελικοπτέρου και του έλικα αργά χθες το βράδυ, ενώ τα συντρίμμια θα εξεταστούν από πραγματογνώμονες ώστε να διαπιστωθεί εάν μπορούν να δώσουν απαντήσεις για την τραγωδία.

Παράλληλα θα εξεταστούν και οι σοροί των τριών θυμάτων, τα οποία ανασύρθηκαν και φέρουν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συν σωματικά τραύματα, που αποδίδονται στην πτώση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, το ελικόπτερο προσέκρουσε για άγνωστο λόγο σε καλώδια της ΔΕΗ, ακολούθησε έκρηξη και μετά σημειώθηκε η συντριβή στη θάλασσα. 

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz