Connect with us

Ελλάδα

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης: Τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό η σύντροφός του – Της έκανε μήνυση και αυτός

Published

on

Αδαμαντίδης - Κίρκη

 

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο Θέμης Αδαμαντίδης, καθώς η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη τον κατήγγειλε σήμερα στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛΑΣ συνέλαβε σήμερα τον γνωστό τραγουδιστή στους Αμπελόκηπους, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη. Από εκεί τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, καθώς στο συγκεκριμένο ΑΤ είχε υποβληθεί η μήνυση από την σύντροφό του.

Μήνυση και από τον Θέμη Αδαμαντίδη για κλοπή

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε δίνει την εκδοχή του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Θέμης Αδαμαντίδης χώρισε από τη σύντροφό του τις προηγούμενες μέρες. Εκείνη γνώριζε ότι ο τραγουδιστής το βράδυ της Παρασκευής θα συμμετείχε σε συναυλία, τα εισιτήρια της οποίας έχουν εξαντληθεί, και με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μήνυση με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να συλληφθεί.

Από την πλευρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση στην πρώην σύντροφό του με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού, όπως ισχυρίζεται μέσω της ανακοίνωσης του δικηγορικού γραφείου, εκείνη δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz