Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας Κορινθίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση χιονοπτώσεων, πλημμυρικών φαινομένων και κατολισθήσεων χειμερινής περιόδου 2019-2020

Published

on

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 π.μ.
στο Κεντρικό Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας (Κροκιδά 2, Κόρινθος), πραγματοποιείται η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή, σχετικά με θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης, οργάνωσης, ετοιμότητας και συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις και κατολισθήσεις.

Κάθε φορέας θα παρουσιάσει το σχέδιο δράσης του περιληπτικά, σύμφωνα με την αρμοδιότητά του. Ιδιαίτερα σημαντικές θα είναι οι τοποθετήσεις των υπευθύνων των Δήμων,  καθώς και της Διεύθυνσης Τεχνικών ΄Εργων της Π.Ε. Κορινθίας, οι οποίοι θα περιγράψουν τις παρεμβάσεις σε ρέματα και ποτάμια, σε σπίτια – υπόγεια αντίστοιχα, καθώς και το σχέδιο αποχιονισμού του οδικού δικτύου ευθύνης τους (σταθμοί φόρτωσης άλατος, συντονιστές επιφυλακής, προμήθεια αλάτων, μνημόνια συνεργασίας με ιδιώτες κ.λ.π.).

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz