Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Συναντήσεις σε Αρχαία Κόρινθο και υπηρεσία καθαριότητας είχε ο Σταυρέλης

Published

on

Δύο συναντήσεις είχε χτες το πρόγραμμα του δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη. Στην πρώτη ο δήμαρχος συναντήθηκε με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που υπάρχουν στην υπηρεσία, αλλά και τρόπους προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης, η οποία ομολογουμένως δεν είναι αυτή που πρέπει, ειδικά στον τομέα των ογκωδών απορριμμάτων. Μάλιστα, δεν έκρυψε πως θεωρεί τους εργαζόμενους βασικούς πρωταγωνιστές στην καθημερινή μάχη για καθαρό δήμο.

Σημείωσε τέλος, ότι θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην ανακύκλωση και στην κομποστοποίηση, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών και η εικόνα του Δήμου.

  • Ο κ. Σταυρέλης βρέθηκε επίσης στην Αρχαία Κόρινθο, την ιστορική έδρα του δήμου, στο πλαίσιο της δέσμευσης του για παρουσία εκεί, κάθε δεύτερη Δευτέρα του μήνα.

Ο δήμαρχος συνομίλησε με την πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας, εκπροσώπους συλλόγων και κατοίκους. Ακούστηκαν προτάσεις και τέθηκαν τα ανοιχτά προβλήματα, με τον κ. Σταυρέλη να δεσμεύεται για άμεση βελτίωση σε θέματα καθημερινότητας και καθαριότητας, αλλά και για ενέργειες στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάδειξης των σημαντικών μνημείων της Αρχαίας Κορίνθου και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz