Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Πνευματικού – Σταυρέλη – Τα βρήκαν!

Published

on

Οι πιέσεις τελικά είχαν αποτέλεσμα. Οι πιέσεις και το κοινό εκλογικό καλό θα έλεγαν κάποιοι, οδήγησαν τον Αλέξανδρο Πνευματικό και το Νίκο Σταυρέλη να βάλουν στην άκρη όσα συνέβησαν το διάστημα 2017-2019 και να πορευθούν από κοινού στις εκλογές του 2023. Ο Νίκος Σταυρέλης είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό αέρα πως επιθυμεί την συμπόρευση, πρόταση που είχε ακαριαία αρνηθεί ο Αλέξανδρος Πνευματικός τότε. Τα δεδομένα ωστόσο άλλαξαν και την εβδομάδα που ολοκληρώνεται σήμερα έγιναν συναντήσεις αφού ο πρωην Δήμαρχος αποφάσισε εν τέλει να μην κατέβει στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ και βεβαίως να μην σταθεί απέναντι από τον σύζυγο του κραταιού στελέχους του Γιώργου Φαρμάκη η οποία θα είναι υποψηφία Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ ο λόγος για την κ.Κατερίνα Φαρμάκη.

Άλλωστε να θυμίσουμε πως αυτήν την προϋπόθεση είχε θέσει ο κ.Γιώργος Φαρμάκης για την εκ νέου ενασχόληση του με το δήμο Κορινθίων, να υπάρξει κοινή πορεία και η “ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” του Αλέξανδρου Πνευματικού να λάβει ΠΝΟΗ και να αναγεννηθεί.

Η τελική συνάντηση έγινε χθες παρουσία πολλών απο τα στελέχη του Αλέξανδρου Πνευματικού τα οποία σήμερα στηρίζουν το Νίκο Σταυρέλη. Στην συνάντηση δεν θα μπορούσε να μην τεθεί το θέμα του ονόματος αλλά και του επικεφαλής.

Αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν δηλαδή θα είναι επικεφαλής ο Νίκος Σταυρέλης ή ο Αλέξανδρος Πνευματικός και εάν τελικά ο συνδυασμός θα είναι ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ώστε να μην ταυτιστεί και πάλι ο κόσμος με την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Η είδηση που ψιθυρίζεται σε όλα τα αυτοδιοικητικά πηγαδάκια έχει προκαλέσει εντύπωση αφού πολλοί πίστευαν πως ο Αλέξανδρος Πνευματικός δεν θα ενδώσει και μάλιστα έχουν κινητοποιηθεί και πάλι στελέχη που είχαν κρεμάσει τα αυτοδιοικητικά τους παπούτσια. 

Οι επόμενες ημέρες ενδεχομένως να κρύβουν και επίσημες ανακοινώσεις αναμένουμε!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz