Connect with us

Αυτοδιοίκηση

“Συμμαχία Πολιτών” – Κοπή πίτας & παρουσίαση υποψηφίων

Published

on

Σε μια βραδιά που όπου κυριαρχούσε το θετικό κλίμα και η καλή διάθεση και με την συμμετοχή πολλών φίλων του συνδυασμού και όχι μόνο, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό  κλίμα,  χθες  Κυριακή στις 6 το απόγευμα  πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Εφύρα  , η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών » από τον Επικεφαλής  κ. Βασίλη Νανόπουλο .

Στην ομιλία του ο κ. Νανόπουλος , τόνισε πως είναι η ώρα για την επιτακτική αλλαγή στον δήμο και αναφέρθηκε στην τρέχουσα δημοτική αρχή , χαρακτηρίζοντας την ως κουρασμένη και με απώλεια του ελέγχου της διαχείρισης του δήμου .

Δήλωσε πως είναι είναι έτοιμος για τυχόν συνεργασίες, πάντα προς όφελος του Δήμου,  αλλά σε καμία περίπτωση σε μορφή συναλλαγής.

Υπενθύμισε ότι δεν έχουν δοθεί επίσημα κομματικές στηρίξεις σε υποψηφίους, πλην από το Κομμουνιστικό κόμμα.

Επίσης παρουσίασε τον δεύτερο γύρο των υποψηφίων συμβούλων του.

Ξεκινώντας με τον δημοτικό σύμβουλο της Συμμαχίας πολιτών κο Σπύρο Ζαχαριά , ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Χρήστου Δήμα.

Συνεχίζοντας παρουσίασε και άλλους δύο σημαντικούς συμβούλους, Έρρικα Καραμανλίκη και Θέμη Κουτσογκίλα , αλλά και τους νέους της δημοτικής παράταξης, Φωτεινή Γαλάνη, Μιχάλη Παρασκευά, Ανδρέα Πανούση, Κάτια Μωραϊτη, Βίκυ Τσίγκου, Γιώργος Μαγκλάρα, Μαρία Κολοκοντέ, Πάνο Καρσιώτη, Νεκτάριο Ράφτη, Τάσος Χατζαντώνη, Ανδρέα Καλογιάννη, και Βασιλική Παπαλεονάνδρου.

«Είμαστε ο συνδυασμός που ενώνει. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που κάνουμε διάσπαση στους Κορίνθιους», επισήμανε στην ομιλία του ο Βασίλης Νανόπουλος. «Ίσες ευκαιρίες σε όλους . Και στις προμήθειες και στα έργα και στην εξυπηρέτηση.»

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz