Connect with us

Ελλάδα

Συλλήψεις σε Κόρινθο και Λουτράκι. Εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις

Published

on

Μπαράζ συλλήψεων μέσα σε ένα 24ωρο στην Κορινθία. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 5 ατόμων γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν δικαστικές αποφάσεις για κλοπή και εκβίαση. Ειδικότερα:

  • Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (5.5.2019) το μεσημέρι και το απόγευμα, αντίστοιχα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, μία (1) 35χρονη και ένας (1) 43χρονος, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς και του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, αντίστοιχα για κλοπή.
  • Συνελήφθη, χθες (5.5.2019) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, για κλοπή.
  • Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (5.5.2019) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 32χρονος και μία (1) 39χρονη, αντίστοιχα, γιατί σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου για εκβίαση και κλοπή, ενώ σε βάρος της 39χρονης εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, αντίστοιχα για κλοπή.

Πηγή : KorinthosTv

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz