Connect with us

Ελλάδα

Συγκλονιστικό και ανατρεπτικό φινάλε για το “Maestro”: Το Twitter υποκλίθηκε – Αποθεωτικά σχόλια

Published

on

Αυλαία έριξε ο πρώτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς “Maestro“, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το βράδυ της Πέμπτης.

Το μεγάλο φινάλε καθήλωσε τους τηλεθεατές, ενώ τα σχόλια στο Twitter για κάθε σκηνή του τελευταίου επεισοδίου με τίτλο “Να μ’ αγαπάς”, ήταν διθυραμβικά.

Η σειρά που αγαπήθηκε και εκθειάστηκε από το κοινό για την υψηλή της αισθητική, τις αξεπέραστες ερμηνείες και τον θαυμαστό ρεαλισμό με τον οποίο προσέγγισε και ανέδειξε πολλαπλά κοινωνικά ζητήματα, έβαλε άνω τελεία κρατώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό ζωντανό το ενδιαφέρον για την πλοκή.

Συγκλονιστικό και ανατρεπτικό φινάλε για το "Maestro": Το Twitter υποκλίθηκε - Αποθεωτικά σχόλια

Στο τελευταίο επεισόδιο του “Maestro” μάθαμε επιτέλους ποιος σκότωσε τον βίαιο και σκληρό Χαράλαμπο, τον οποίο υποδύθηκε σε όλη τη σειρά με συγκλονιστικό τρόπο ο Χαράλαμπος Τσορτέκης, ο οποίος έγινε ο πιο μισητός και ταυτόχρονα κορυφαίος “κακός” στην ελληνική τηλεόραση.

Οι νεαροί ηθοποιοί Ορέστης Χαλκιάς και Γιώργος Μπένος έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ειδικότερα στη σκηνή του φόνου, η οποία δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από σειρές του εξωτερικού.

ΜΑΕΣΤΡΟ

Από την άλλη, είχαμε και πάλι την ανατριχιαστική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη, η οποία ως βαθιά κακοποιημένη γυναίκα, βάζει στην άκρη τον δικό της πόνο και τις πληγές της και νοιάζεται μόνο για τον πόνο του παιδιού της, ανησυχώντας ταυτόχρονα μην γίνει κι εκείνος βίαιος.

ΜΑΕΣΤΡΟ

Ο πρώτος κύκλος του “Maestro” έκλεισε με την απόλυτη Ελληνίδα ερμηνεύτρια Χαρούλα Αλεξίου, η οποία προκάλεσε συγκίνηση στα social media, ενώ αποθεώθηκε ουκ ολίγες φορές για τον ρόλο και την ερμηνεία της στη σειρά.

Ο Ορέστης με την πρώην σύζυγό του, Αλεξάνδρα, έφυγαν σαν κλέφτες από το νησί, με την Κλέλια να μένει πίσω εμβρόντητη ψάχνοντας τον μεγάλο έρωτά της.

Η συνέχεια… στο Netflix!

ΜΑΕΣΤΡΟ

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz