Connect with us

EDITOR

Συγκλονίζει ο Πρόεδρος των γιατρών Κορινθίας: Δεν είναι η ώρα να δηλώσουμε κουρασμένοι!

Published

on

Περιγράφοντας την κατάσταση που ο ίδιος, όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Κορίνθου ζουν τις τελευταίες ημέρες, ο Πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Χρυσοβαλάντης Μέλλος επιχειρεί να βάλει φρένο στην ¨κούραση” όλων μας. Στην κούραση που οδεύει να γίνει φυτίλι στην προσπάθεια μηνών και να κατεδαφίσει ότι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι, έχουμε χτίσει με κόπο, θυσίες και απομόνωση. 

 

“Τις τελευταίες ημέρες, στο Γ.Ν. Κορίνθου, εξετάζουμε περισσότερα περιστατικά επιβεβαιωμένα ή ύποπτα COVID-19, από ασθενείς οποιασδήποτε άλλης αιτιολογίας. Η κλινική Covid-19 είναι οριακά πλήρης, ενώ παρατηρείται αύξηση συμπτωματολογίας σε ηλικίες έως 45 ετών.

Παρόμοια μηνύματα λαμβάνω και από συναδέλφους ιδιώτες!

Δεν είναι η σωστή  ώρα να δηλώσετε κουρασμένοι από τα μέτρα!”

 

Το μήνυμα του γιατρού ανέβηκε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκδηλο απο ανησυχία, με ένα νομό στο σύνολό του στο “κόκκινο” και με τα κρούσματα να μην πέφτουν. “Κατανοώ” θα συνεχίσει ο γιατρός, “κατανοώ πλήρως την κούραση αλλά δώστε λίγο ακόμα χρόνο! Αποφύγετε τις συναθροίσεις σε σπίτια και σε πλατείες! Σφίξτε, για λίγο ακόμα, τη μάσκα πάνω από τη μύτη!

Κάνω έκκληση για πιο πιστή τήρηση των μέτρων!”

 

Το μήνυμα του Προέδρου κλείνει με την έκκληση για μεγάλη προσοχή, για διαφύλαξη της υγείας, για εκτίμηση της άποψης των γιατρών. 

 

 

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz