Connect with us

EDITOR

Σ.Ε.Π: Στο Κολυμβητήριο Κορίνθου το 2ο σχολείο αυτοδυτών

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 το 1ο Σχολείο εκπαίδευσης: “ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ /ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΔΥΤΩΝ”
Με την στήριξη του Δήμου Κορινθίων και του Κέντρου Πολιτισμού / Αθλητισμού & Περιβάλλοντος / Τμήματος Αθλητικών Δραστηριοτήτων
πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Δήμου παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Π.Α.Π κ. Θεμιστοκλή Κουτσογκίλα αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) και μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, με περιορισμένη συμμετοχή Στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας & Ενόπλων Δυνάμεων από τον εκπαιδευτή της Σχολής MDC Κυριάκο Ποζίδη και τους εκπαιδευτές του IDAFK Κωνσταντίνο Κτιστάκη, Σπύρο Τρωιάννο και Μιχάλη Μικέ.
Συνδιοργανώθηκε από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ Official #IDAFK, την Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος #MDC Mediterranean Dive Center με την υποστήριξη του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.), καθώς επίσης 📌με την συμβολή συνεργαζομένων με το @ΙΔΑΦΚ, Εθελοντικών Οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
🇬🇷Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου(Σ.Ε.Π.)
🇬🇷Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας
🇬🇷Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων
🇬🇷Rescue Team DELTA
🇬🇷Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312
🇬🇷Εθελοντική Ομάδα Προτεκτα Ιλίου
🇬🇷Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής – Hellenic Rescue Team of Attica
🇬🇷Διασώστες Ρόδου
🇬🇷ΣΕΔΑΠ Σύλλογος εθελοντών δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) Εφ Λγός (ΕΔ) κ. Καρυώτης Γεώργιος ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Κορινθίων, τον Πρόεδρο του ΚΕ.Π.Α.Π
κ. Θεμιστοκλή Κουτσογκίλα, το Ινστιτούτο Διαχείρισης Φυσικών και Ανθρωπογενών Καταστροφών (IDAFK) και την Πρόεδρο του κα. Ξένια Γεωργιάδου, την Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ,την MDC και τον κ. Κυριάκο Ποζίδη, τους εκπαιδευτές, τις εθελοντικές ομάδες καθώς και τα μέλη του (Σ.Ε.Π.) που συμμετείχαν ως εκπαιδευόμενοι.
Συγχαρητήρια σε όλους,
συνεχίζουμε!!!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz