Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Στο βόλεϊ πήγαν, στην συνέλευση για το νερό όχι

Published

on

Οργή έχει προκαλέσει στις τάξεις των παραγωγών της ενότητας Άσσου Λεχαίου η απουσία από την σημερινή λαϊκή συνέλευση για το νερό, του υπουργού Νίκου Ταγαρά και του βουλευτή Κώστα Κόλλια.

Η απουσία από μια συνέλευση που αφορούσε την επιβίωση του παραγωγικού κόσμου έρχεται λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των κύριων Κόλλια και Ταγαρά να παρακολουθούν τον αγώνα βόλεϊ του ΑΣΠ Κορίνθου στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου.

Υπήρχε χρόνος για έναν αγώνα βόλεϊ αλλά όχι για την κρίσιμη συνέλευση και πρόσκληση των παραγωγών;

Για το Νίκο Ταγαρά αναφέρθηκε ο ς βρισκόταν σε προγραμματισμένη εδώ και μήνες κομματική υποχρέωση. Για τον κ.Κόλλια τίποτα.

Αλγεινη εντύπωση προκάλεσε και το ότι δεν απέστειλαν στους διοργανωτές ούτε μια παρέμβαση, μια τοποθέτηση που θα μπορούσε να αναγνωσθεί.

Δυστυχώς και οι δύο απουσίες προκάλεσαν συζητήσεις αφού μεν ο Νίκος Ταγαρας ως υπουργός σήμερα έχει δεσμευθεί για συγκεκριμένα πράγματα σε προηγουμένη συνάντηση τον Απρίλιο στο δημαρχείο του πρώην δήμου Άσσου Λεχαίου αλλά.εχει διατελέσει και Νομάρχης πολλά έργα από τα οποία σήμερα αναζητούνται έπρεπε να έχουν γίνει τότε,  ενώ ο Κώστας Κόλλιας με τις συνεχείς παρεμβάσεις που ανακοινώνει στο διαδίκτυο θέλει να δημιουργήσει ένα προφίλ πολύ κοντινό στους αγρότες.

 

Και οι δύο θα πρέπει να εξηγήσουν την απουσία τους, όχι στα ΜΜΕ αλλά στους παραγωγούς.

Θα ακολουθήσει νέα ανάρτηση με τις υπόλοιπες “ηχηρές” απουσίες.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz