Connect with us

EDITOR

Στον Δήμαρχο Νανόπουλο οι αστυνομικοί -“Είστε ο μόνος που ασχολήθηκε σοβαρά με το κτιριακό μας”

Published

on

Τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο επισκέφθηκε πριν απο λίγη ώρα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας υπό τον Πρόεδρο της Χρήστο Βλαχοπάνο. Οι αστυνομικοί εξέφρασαν την πεποίθηση αλλά και την ελπίδα τους οτι οι σύμβουλοι θα υπερψηφίσουν την παραχώρηση του οικοπέδου των 16 στρεμμάτων για την ανέγερση του νέου μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης και ευχαρίστησαν τον δήμαρχο διότι όπως ανέφεραν ” Μετά από πολλές δεκαετίeς, είστε η πρώτη δημοτική αρχή που ασχολήθηκε σοβαρά με το πρόβλημα της στέγασης της Α.Δ Κορινθίας. Μας παραχωρείτε αγόγγυστα ένα στρατηγικής σημασίας οικόπεδο και είμαστε εδώ σήμερα χαρούμενοι γιατί το όνειρο των Κορίνθιων αστυνομικών γίνεται πραγματικότητα!”

Δείτε το video Των ηλώσεων εδώ: https://www.facebook.com/korinthiondimos/videos/689468915409216

Η παραχώρηση απαιτεί αυξημένη πλειοψηφία του σώματος κάτι που σημαίνει πως δεν αρκούν οι ψήφοι της παράταξης του Δημάρχου. Οι προθέσεις της παράταξης του Αλέξανδρου Πνευματικού είναι άγνωστες ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παράταξη του Νίκου Σταυρέλη φαίνεται να έχει επιφυλάξεις ως προς το τυπικόν, την απουσία δηλαδή υπουργού αιτήματος. 

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι στις 18:00 και το θέμα της παραχώρησης είναι πρώτο στην ημερήσια διάταξη. “Ελπίζουμε όλοι οι σύμβουλοι να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων” ανέφεραν απο κοινού ο Χρήστος Βλαχοπάνος και ο Δήμαρχος Κορινθίων. 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz