Connect with us

EDITOR

Στις 18 Δεκέμβρη αποφασίζει το Ελεγκτικό για την διαχείριση απορριμμάτων στην Πελοπόννησο

Published

on

Η…απορία Νίκα για τα σκουπίδια Κορινθίας – Αργολίδας

Για τις 20 Δεκεμβρίου έχει μετατεθεί η έναρξη της διαδικασίας της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη, αιτία είναι η καθυστέρηση στην συνεδρίαση του Ελεγκτικού συνεδρίου η οποία έχει προγραμματιστεί τελικά για τις 18 του μηνός. Αμέσως μετά η διαχείριση θα εκκινήσει δίνοντας ανάσα στην περιφέρεια και ενώ ήδη η Σπάρτη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Βέβαια, η απορία που γεννάται από τα λεγόμενα Νίκα αφορά στα απορρίμματα Κορινθίας και Αργολίδας για τα οποία ο Περιφερειάρχης σημείωσε πως: «Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί όλα τα σκουπίδια από την Αργολίδα και την Κορινθία πρέπει να έρχονται στην Παλαιόχουνη.»

Ο Περιφερειάρχης που εξ αρχής ήταν αντίθετος στην συγκεκριμένη λύση ως Δήμαρχος Καλαμάτας αλλά αναγκάστηκε να υπογράψει ως περιφερειάρχης για να μην συρθεί η Πελοπόννησος σε άλλα 5 χρόνια διαδικασιών, προχωρά σε δηλώσεις που δυναμιτίζουν μια ατμόσφαιρα ήδη εκρηκτική και ενώ η σύμβαση που ο ίδιος υπέγραψε περιγράφει το τι θα γίνει, πώς και για ποιους με σαφήνεια και λεπτομέρειες,Οι εικασίες και οι απορίες είναι και ετεροχρονισμένες και, δεδομένης της υπογραφής, δεν αφορούν κανέναν. Το μόνο που κατορθώνουν είναι να προκαλούν σύγχυση και να θέτουν αν αμφιβόλω τις προθέσεις και διαθέσεις Νίκα.  

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz