Connect with us

EDITOR

Ο Αντιδήμαρχος Καρασάββας “κλείδωσε” σήμερα το καταφύγιο ζώων!

Published

on

Είναι το έργο που έχει πάρει πάνω του από την αρχή της θητείας του. Για τον αντιδήμαρχο Προστασίας ζώων Γιάννη Καρασάββα που έτσι κι αλλιώς ήταν ‘στοίχημα’ η ανάληψη της αντιδημαρχίας (παρθενική για το δήμο Κορινθίων), το καταφύγιο είναι το έργο που θα σηματοδοτήσει την παρουσία του στην δημοτική αρχή του Βασίλη Νανόπουλου, το έργο που θα δικαιώσει την επιλογή του να εγκαταλείψει την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ όταν η στιγμή της παραταξιακής “ανοχής” για την συμμετοχή στο δημοτικό σχήμα έφτασε στο τέλος της.

Ο Αντιδήμαρχος Καρασάββας λένε οι δημοσιογραφικές πληροφορίες είχε σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο και καθοριστικό ραντεβού. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον ίδιο να έφτασε στο ραντεβού με τους φακέλους έτοιμους. Πλησιάζουν και οι ανακοινώσεις λοιπόν;

Το βέβαιο είναι οτι ο Αντιδήμαρχος δεν μιλά πολύ. Ήσυχα στα 2,5 χρόνια θητείας του έχει κατορθώσει να συνομιλήσει, να συνεργαστεί και να συνεννοηθεί με τους φιλοζωικούς συλλόγους και οργανώσεις . Να θέσει υπό έλεγχο ένα απο τα πιο σημαντικά ζητήματα όχι μόνο του δήμου Κορινθίων αλλά όλων των ΟΤΑ πανελλαδικά.

Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν καλά πως θα κατορθώσει να υλοποιήσει και το καταφύγιο, το σημερινό ραντεβού πιστοποίησε αυτήν την γνώση.  

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz