Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Στα όρια τους οι εργαζόμενοι στο Spa Λουτρακίου (video)

Published

on

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων έκαναν οι εργαζόμενοι στο Spa Λουτρακίου ζητώντας τη καταβολή των μισθών τους και την δέσμευση του δήμου για την διασφάλιση των θέσεων τους.

Όπως σημειώνουν οι κατασχέσεις από τον εργολάβο, οι απειλές και η μη καταβολή των δεδουλευμένων τους έχουν φέρει σε οριακό σημείο ενώ ο επικείμενος διαγωνισμός από τον Δήμο για να περάσει η επιχείρηση σε ιδιώτη τους δημιουργεί έντονη ανασφάλεια για το μέλλον τους.  

Με παρέμβαση τους τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων έκαναν έκκληση για καταβολή των μισθών τους, ζήτησαν την δέσμευση του δήμου για την διασφάλιση των θέσεων τους ενώ δήλωσαν την αντίθεση τους στην μίσθωση του Spa σε ιδιώτη.

Αν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση θα καταφύγουν στην επιθεώρηση εργασίας τόνισαν.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος σημείωσε πως χρήματα δεν υπάρχουν. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Γκιώνης “Πως να πάρεις χρήματα όταν ο συνέταιρος σου δεν έχει” κάνοντας σαφές σε όλους την δεινή θέση που βρίσκεται η δημοτική επιχείρηση. “Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί επενδυτής” συνέχισε ο κ. Γκιώνης όμως τα χρέη είναι μεγάλα.

Η παρέμβαση των εργαζομένων και οι φωνές αγωνίας τους στο συμβούλιο έδωσε το έναυσμα για τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ των δημοτικών συμβούλων για το ζήτημα του Spa.

Της Έφης Ροκανά


Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz