Connect with us

EDITOR

Στα ΚΕΥΑ η Ανοιχτή δομή μεταναστών; “Τα συζητάμε όλα” η δήλωση Μυταράκη

Published

on

Όλες τις εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να μεταφερθεί η ανοιχτή δομή μεταναστών που βρίσκεται σήμερα στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού Κορίνθου, εκτός οικιστικού ιστού, συζητά το Υπουργείο μετανάστευσης και ο Υπουργός Νότης Μηταράκης.

Ο Υπουργός βρέθηκε στην δομή σήμερα το πρωί όπου και του τέθηκε από το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανοπούλο το αίτημα της μεταφοράς. Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως τον χώρο τον ΚΕΥΑ επισκέφθηκε από κοντά πριν από 2 εβδομάδες κλιμάκιο του Υπουργείου κι αυτό φανερώνει πως είναι ένας από τους χώρους που εξετάζονται για την μεταφορά.

Αυτές βέβαια οι λεπτομέρειες δεν αναφέρθηκαν στην κοινή συνέντευξη τύπου Υπουργού και Δημάρχου  και οι λόγοι είναι ευνόητοι, είναι ωστόσο σαφές πως υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση στα υψηλά κλιμάκια προκειμένου το αίτημα να ικανοποιηθεί.

Στα μελανά βέβαια σημεία της υπουργικής επίσκεψης η απουσία των μέσων ενημέρωσης. Η επίσκεψη του Υπουργού δεν ήταν αιφνίδια, ο Δήμαρχος στην συνέντευξη τύπου της περασμένης εβδομάδας είχε αναφέρει πως επίκειται η έλευση Μηταράκη, η Νομαρχιακή όφειλε αν μη τι άλλο να ενημερώσει για το πρόγραμμα του Υπουργού και για την συνέντευξη τύπου ώστε οι δημοσιογράφοι να μπορέσουν να θέσουν ερωτήματα που απασχολούν και βεβαίως να λάβουν απαντήσεις από τα πλέον επίσημα χείλη. Πρόκειται για το δεύτερο φάουλ μετά από εκείνο της μη ενημέρωσης για την επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας στις φυλακές.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz