Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Σταυρέλης: “Οι δηλώσεις Νανόπουλου για το Στάδιο προκάλεσαν ένσταση από τον Πανελευσινιακό κατά του ΠΑΣ Κόρινθος”

Published

on

Στον τέως δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και τις δηλώσεις του για το Στάδιο της Κορίνθου, αλλά και για το δημοτικό θέατρο απάντησε, προ ημερήσιας διάταξης, ο Νίκος Σταυρέλης.

Μάλιστα σε ό,τι αφορά το πρώτο, ο δήμαρχος Κορινθίων έριξε και μία βόμβα, λέγοντας πως ο Πανελευσινιακός, αντίπαλος του ΠΑΣ Κόρινθος την περασμένη Κυριακή, με αφορμή όσα ανέφερε ο κ. Νανόπουλος σε δελτίο Τύπου μετά την συνεδρίαση του περασμένου δημοτικού συμβουλίου (πως από την 1.1.2024 το γήπεδο στο δημοτικό στάδιο δεν έχει όλες τις άδειες διεξαγωγής αγώνων), έκανε ένσταση για την κατάσταση του γηπέδου! Άφησε μάλιστα αιχμές λέγοντας ειρωνικά, «φαίνεται τυχαία, οι άνθρωποι αυτοί έμαθαν την δήλωση του κ. Νανόπουλου…».

«Γιατί τα κάνετε αυτά», ρώτησε τον τέως δήμαρχο ο κ. Σταυρέλης: «νομίζετε ότι κάνετε κακό στον Σταυρέλη; Κακό στον δήμο, στους δημότες και στην ομάδα κάνετε».

Για την ουσία, πάντως, ο δήμαρχος συμπλήρωσε πως ο ίδιος έκανε ό,τι έπρεπε για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του δήμου, των δημοτών και τη ομάδας: Όλα έγιναν νόμιμα. Και απόφαση δημοτικού συμβουλίου υπήρξε και απόφαση δημάρχου και Έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας. Βγάλατε ένα δελτίο Τύπου και τονίζατε τα προβλήματα του γηπέδου Που τα είδατε αυτά; Αυτά είναι και συκοφαντικά και μηνυσιμα…».

Σε ό,τι αφορά το δημοτικό θέατρο σημείωσε πως στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον δήμο δεν καταλογίστηκε καμία ευθύνη σε κανέναν για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το δημοτικό θέατρο ή άλλες υποδομές του δήμου, παρά το γεγονός πως το θέμα ήταν σοβαρό και μπορούσε να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

«Κάναμε μία λιτή δήλωση ότι σταματάμε την λειτουργία του θεάτρου χωρίς να αφήσουμε καμία ευθύνη σε κανέναν. Και βγαίνει μία μακροσκελέστατη ανακοίνωση από τον κ. Νανόπουλο, ότι ο Σταυρέλης γνώριζε για τα προβλήματα του θεάτρου. Τι πράγματα είναι αυτά; Δηλαδή επειδή κάποτε ήμουν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έπρεπε να γνωρίζω τι γίνεται στο δημοτικό θέατρο; Ή στις 20 μέρες που είμαι δήμαρχος να παίρνω σβάρνα τα δημοτικά κτίρια να βρω σε τι κατάσταση είναι; Δεν ξέρω ποιος είναι ο συντάκτης του κειμένου, αλλά ήταν άστοχο. Εμείς ειλικρινέστατα δεν καταλογίσαμε καμία ευθύνη σε κανέναν. Πήγα και το είδα και ο ίδιος τι είχε συμβεί, μια αστοχία του εργολάβου ήταν από την πρώτη μέρα. Είδα και τια άλλες αστοχίες και την κατάσταση που επικρατεί στο υπόγειο. Και ήδη τις διορθώνουμε οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι επιλαμβάνονται του θέματος. Για να πει όμως αυτά ο κ. Νανόπουλος φαίνεται πως γνώριζε το πρόβλημα και δεν έκανε τίποτα γι αυτό. Ας αναλογιστούμε τις ευθύνες το ο καθένας και ας σταματήσουμε να λέμε βαριές κουβέντες…».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz