Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Σταματημένο το φράγμα Ασωπού, φραγμένο το δίκτυο ΑΟΣΑΚ

Published

on

Αυτοψία στο σταματημένο εδώ και έναν χρόνο έργο του φράγματος Ασωπού έκανε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Νεα Πελοπόννησος Ναπολένων Γιαννακουλόπουλος. Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, τόσο για το Φράγμα, όπου παραμένει ανενεργό, όσο και για το δίκτυο του ΑΟΣΑΚ, το οποίο στην κεντρική του γέφυρα είναι φραγμένο από φερτές ύλες, αλλά και φυσικές καταστροφές.

“Σήμερα επισκέφτηκα το φράγμα του ΑΣΩΠΟΥ, καθώς επίσης έκανα και αυτοψία στην κεντρική διώρυγα του ΑΟΣΑΚ που χρίζει άμεσα παρέμβαση στο θέμα του καθαρισμού και της επισκευής σε διάφορα σημεία!
Η κατάσταση που επικρατεί σου δημιουργεί μία απέραντη θλίψη, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!
Η Κορινθία διψά και ένα από τα πιο σημαντικά έργα του τόπου μας έχει σταματήσει περιμένοντας την νέα χρηματοδότηση και τον νέο ανάδοχο του έργου!
Για καθαρισμούς στην κεντρική διώρυγα του ΑΟΣΑΚ στην περιοχή του Βασιλικού και στο Ζευγολατιό ούτε λόγος ακόμα περιμένουμε!

Κύριοι οι εκλογές τελείωσαν, όσοι αναλάβετε τον Γενάρη θα αναλάβετε η Κορινθία μας και πόσο μάλλον οι αγρότες της είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα τελειώσετε εσείς τα γλέντια σας!!!

Μέχρι να τελειώσει η θητεία της Περιφερειακής αρχής του κ. Νίκα οφείλετε να κάνετε το καθήκον σας και να μην τον εκθέτετε στην Κορινθία όπως και έγινε και η απόδειξη ήταν στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο πριν 3ης ημέρες όπου το ανέφερε και δημόσια ο ίδιος ο κ. Νίκας.

Όσο για εμένα,ακόμα και αν δεν είμαι στους εκλεγμένους του συνδυασμού μου μην ξεχνάτε πως είμαι αγρότης και το στόμα δεν θα μου το κλείσει κανείς και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για προβλήματα όπως το νερό της άρδευσης που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια ο αγροτικός κόσμος τις Κορινθίας.

Αλήθεια πείτε μας τελικά τι γίνεται με το φράγμα του ΑΣΩΠΟΥ, τα έργα της άρδευσης, τον καθαρισμό της κεντρικής διώρυγας του ΑΟΣΑΚ και τους καθαρισμούς των ρεμάτων?
Όσο μένετε άπραγοι κύριοι τόσο θα βλέπουμε αγρότες να παρατάνε τις περιουσίες τους!!!
Τελικά μήπως αυτό επιδιώκετε κύριοι?”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz